Aulis Ansaharju PI Open Golfin voittoon

15.6.2017

PI Open Golfin voittoon kiilasi tänä vuonna Aulis Ansaharju 34 boogeypistemäärällä. Toiseksi sijoittui Pertti Malmelin ja kolmanneksi Miikka Savela. Scratch-sarjan voitto meni Miikka Savelalle 75:llä lyönnillä. Miikka löi myös pisimmän draivin. Naisten sarjan voitti Eira Haasiosalo ja "lähimmäksi lippua"-kilpailun paras tulos oli Markku Hännisellä.

Lisäksi pelattiin kolmireikäinen Putteri-kilpailu kierroksen päätyttyä. Lähtöryhmä 3 selvitti kisan pienimmällä lyöntimäärällä. Ryhmään kuuluivat Martti Savelainen, Eira Haasiosalo ja Jouni Huuskonen. Onnittelut voittajille!

Kiitokset osallistujille ja Pöyrylle turnauksen tukemisesta!

PI:n golfturnaus pelattiin 7.6.2017 Espoossa Tapiolan TAGilla 18 reikäisellä kentällä. Kesäisessä säässä pelattuun turnaukseen osallistui 21 innokasta golfaria.

Tarkemmat pelitulokset: PI hcp ja PI scratch