PI:n vuosikokous ja syysseminaari rantautuu Lappeenrantaan 7.11.

25.9.2018

Epätavallisen helteisen kesän jälkeen on ollut virkistävää palata perusasioiden äärelle. Myös PI palaa juurilleen kun PI:n syysseminaari matkaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa pk-seudun ulkopuolelle Lappeenrantaan, jossa pureudutaan tehdasoperaatioiden tehostamiseen ja investointeihin.

Tehokkuutta ja investointeja tehdasoperaatioihin

Tule PI:n syysseminaariin ja syyskokoukseen kuulemaan miten tehdasoperaatiot viritetään parhaimpaansa investoinnein ja uuden teknologian, mm. Big Datan avulla. Tapahtuma järjestetään 7.11. Lappeenrannan kaupunginteatterilla Lappeenrannassa. 

Päivän teemoja avaavat:

· Soili Hietanen, VP, Production Excellence, Metsä Board

· Emil Ackerman, toimitusjohtaja, Quva Oy

· Toni Tahvanainen, tuotantopäällikkö, Stora Enso Imatran tehtaat

· Vesa Volmari, integraattijohtaja, UPM Kaukaan tehtaat

Seminaarin päätteeksi on mahdollisuus tutustua UPM:n Kaukaan tehtaan toimintaan. Päivän ohjelma on rakennettu siten, että tapahtumaan voi joustavasti osallistua junayhteyksin. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli osallistut Kaukaan tehdasvierailulle ja/tai käytät muita järjestettyjä bussikuljetuksia rautatieasemalta tapahtumapaikalle.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 29.10.2018 mennessä. Lisätietoja: Natalia Musina, p. 040 132 6688, natalia.musina@puunjalostusinsinoorit.fi