Puunjalostusinsinööreillä avoinna kesätyöpaikka ja diplomityöpaikka nuorelle energiselle osaajalle!

29.1.2019

Diplomityöntekijä

Etsimme tulevaisuuteen katsovaa diplomityöntekijää tutkimaan suomalaislähtöisen metsäteollisuuden innovaatioita ja niiden taustoja. Toivomme diplomityöntekijältä kiinnostusta metsäteollisuuden tuote- ja prosessi-innovaatioita kohtaan, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ideaalilla kandidaatillamme on sekä teknistä että taloudellista ymmärrystä ja mieluiten biotuotetekniikan alan opintoja. 

Tavoitteena on käynnistää työ keväällä ja saada se arviolta lokakuussa valmiiksi. Henkilön kiinnostuksesta riippuen, diplomityöntekijällä on mahdollisuus toimia myös muissa harjoittelutehtävissä PI:llä kesällä 2019, mikä luonnollisesti voidaan huomioida työn aikataulussa.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje hetimiten tai viimeistään 28.2.2019 mennessä.

Lue lisää!!

 

Kesätyöntekijä PI:n toimistolle 

Etsimme energistä ja tavoitteellista kesäharjoittelijaa PI:n toimistolle Espooseen. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, muun muassa avustaminen PI:n ajankohtaisissa kehitysprojekteissa, viestinnän ja markkinoinnin tehtävät ja tapahtumajärjestelyissä avustaminen.

Edellytämme hakijalta meneillään olevia puunjalostusalan AMK- tai DI-tasoisia opintoja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä IT-taitoja, joustavaa ja oma-aloitteista asennetta sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen ja noin kolme kuukauden harjoittelujakso voidaan toteuttaa joustavasti toukokuun puolivälin ja syyskuun alun välisenä aikana. 

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuskirje hetimiten tai viimeistään 28.2.2019 mennessä!

Lue lisää!