Tunnustuspalkinnot

PI myöntää tunnustuspalkintoja ansiokkaista opinnäytetöistä sekä erinomaisista esityksestä Johan Gullichsen kollokviossa.

Andritz Oy:n  tunnustuspalkinto

Andritz Oy:n palkinto on tunnustus ansiokkaasta, kuitujen valmistukseen tai muokkaukseen liittyvästä opinnäytteestä. Palkinnon suuruus on 3 000 € ja se jaetaan keväisin vuosikokouksen yhteydessä. Tunnustuspalkinto voidaan jakaa myös useampana osana.
Palkinnon hakuaika päättyy 15.3.

HAE TUNNUSTUSPALKINTOA

(Tunnustuspalkinto on perustettu 1999 Suomen Paperi-insinöörien Yhdistyksen 85-vuotisjuhlan kunniaksi.)

 

Valmet Mechanical Pulping -tunnustuspalkinto

Valmet Mechanical Pulping -tunnustuspalkinto on Valmet Oy:n palkinto, joka myönnetään mekaanisen massanvalmistuksen, kierrätyskuidun tai massankäsittelyn teknologiaan tai näiden käytännön sovelluksiin liittyvästä opinnäytteestä. Palkinto jaetaan syyskokouksen yhteydessä ja sen suuruus on 2 000 €. Tunnustuspalkinto voidaan jakaa myös useampana osana.
Palkinnon hakuaika päättyy 15.10.

HAE TUNNUSTUSPALKINTOA

 

Andritz Oy:n ja Valmet Mechanical Pulping -tunnustuspalkintojen hakemuksiin tarvitset seuraavat liitteet:

  • Ansioluettelo tai vastaava selvitys 
  • Selvitys haetuista ja saaduista muista apurahoista
  • Oikeaksi todistettu luettelo suoritetuista kursseista arvosanoineen ja niiden keskiarvo sekä suoritettujen opintopisteiden määrä
  • Opinnäytetyön tiivistelmä sekä arvostelu/lausunto
  • mahdolliset stipendisuositukset

 

Muut tunnustuspalkinnot

Niilo Rytin tunnustuspalkinto

Myönnetään ansiokkaasta Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulussa paperitekniikkaan tehdystä väitöskirjasta. Ehdotuksen palkinnon saajasta tekee Aalto yliopiston professorit. Palkinto jaetaan korkeintaan kerran vuodessa ja sen suuruus on  enintään 5 000 €.

 

Gullichsenin palkinto

Palkinto jaetaan Johan Gullichsen -kollokviosssa pidetystä ansiokkaasta esitelmästä. Palkinnon suuruus on 2 000 € ja se jaetaan joka toinen vuosi kollokvion yhteydessä.

 

PI:n stipendirekisteriseloste / PI's scholarships' register description and privacy policy 

Kysy lisää