Chilen harjoittelupaikat

Haluatko hankkia kansainvälistä harjoittelukokemusta ja kokea Chilen syyskesän? Lähde PI:n harjoitteluvaihtoon!

PI järjestää yhteistyössä Chileläisen metsäteollisuusyhtiön Araucon kanssa harjoittelupaikan Chileen. Paikka on Araucon tutkimuskeskuksessa Concepciónissa, Chilessä. Nyt haettavissa oleva harjoittelujakso sijoittuu alkuvuoteen 2019. Työtehtäviin kuuluu prosessiin ja paikallisiin menetelmiin tutustumista ja raportointia ja tutkimus- ja kehitystehtäviä, riippuen tehtaan tarpeista ja opiskelijan taustasta. Harjoittelu kestää 3 kk ja alkaa maaliskuussa 2020.

Mitä hakijalta odotetaan

Hakijalta odotamme hyvää englanninkielen taitoa, espanjankielen taito on eduksi. Olethan kansainvälisesti suuntautunut, sopeutuva ja aloitteellinen. Hakijan tulee olla myös PI:n jäsen. Harjoittelu soveltuu ylemmän - mahdollisesti viimeisen - vuosikurssin puunjalostajalle.

Matka-apuraha

PI myöntää valitulle harjoittelustipendin, mikä kattaa matkakustannukset, matkavakuutuksen sekä tarvittavat rokotukset ja viisumit toteutuneiden kustannusten mukaan. Paikallinen työnantaja maksaa yleensä ainakin osan elinkustannuksista (asuminen, ruokailu, työmatkat). Harjoittelupalkka määräytyy paikallisen tason mukaan. 

Hakeminen ja lisätietoa

Hae paikkaa 6.11.2019 mennessä! Lähetä vapaamuotoinen, englanninkielinen hakemus ja CV sekä kopio opintorekisteriotteesta sähköpostitse: info(a)puunjalostusinsinoorit.fi.

Kysy lisää