Brasilian harjoittelupaikat

Haluatko viettää kesän Brasiliassa ja hankkia kansainvälistä työkokemusta? Lähde PI:n harjoitteluvaihtoon!

PI järjestää yhteistyössä Brasilialaisen sisaryhdistyksen ABTCP:n kanssa harjoittelupaikkoja PI:n opiskelijajäsenille. Työtehtävät Brasiliassa ovat usein prosessiin ja paikallisiin menetelmiin tutustumista ja raportointia, mutta mahdollisesti myös tutkimus- ja kehitystehtäviä, riippuen tehtaan tarpeista ja opiskelijan taustasta. Harjoittelujakso (n. 3kk) sijoittuu kesäkuukausille.

Mitä hakijalta odotetaan:

Hakijalta odotamme hyvää englanninkielen taitoa sekä puunjalostusalan opintoja. Olethan kansainvälisesti suuntautunut, sopeutuva ja aloitteellinen. Harjoittelu soveltuu toisen tai ylemmän vuosikurssin puunjalostajalle, ikäsuositus 21+ vuotta. Hakijan tulee olla PI:n jäsen.

Harjoittelustipendi

PI myöntää valitulle harjoittelustipendin, joka kattaa matkakustannukset, matkavakuutuksen sekä tarvittavat rokotukset ja viisumit toteutuneiden kustannusten mukaan. Paikallinen työnantaja maksaa yleensä ainakin osan elinkustannuksista (asuminen, ruokailu, työmatkat). Harjoittelupalkka määräytyy paikallisen tason mukaan.

Hakeminen ja lisätietoa

Hae paikkaa 6.11.2019 mennessä! Lähetä vapaamuotoinen, englanninkielinen hakemus ja CV sekä kopio opintorekisteriotteesta sähköpostitse: info(a)puunjalostusinsinoorit.fi.

 

Kysy lisää