MEDIAKUTSU - Opiskelijoiden työelämätapahtuma FBI-päivä rantautuu Ouluun

Lähes 300 biometsäteollisuuden opiskelijaa ja yritysedustajaa kokoontuu jo 19. peräkkäisenä vuonna huippusuosittuun Forest Based Industries, FBI,-päivään työelämää käsittelevän seminaarin, yritysnäyttelyn ja illanvieton merkeissä 30.1.2018 Oulun kaupunginteatterille.

Olet median edustajana tervetullut Puunjalostusinsinöörien järjestämään FBI-päivään 30.1.2018 Oulun kaupunginteatterilla klo 12.30 alkaen kuuntelemaan asiantuntijaluentoja ja haastattelemaan yritysten edustajia ja opiskelijoita. Päivän ohjelman löydät tästä!Päivän ohjelman löydät tästä!

Teemana projektit urana

Tämän vuoden FBI-päivän seminaarin teema on projektit urana. Päivän aikana kuullaan ja keskustellaan projekteista kansainvälisestä, uusien liiketoimintojen ja tuoreen yrittäjän näkökulmasta. Oleellinen osa FBI-päivää on myös iltapäivän yritysnäyttely, jossa yritykset esittelevät toimintaansa ja sparrailevat näkemyksiään tulevaisuuden nuorten ammattilaisten kanssa.

Vetovoimainen ala työllistää nuoria

Nuorten osaajien rekrytointi näyttelee myös merkittävää roolia FBI-päivässä. Alalla on vetovoimaa, joten FBI-päivä on oiva mahdollisuus törmäyttää puunjalostusalan osaajat ja kesätyötarjonta. Moni biometsäteollisuuden yritys onkin jo käynnistänyt kesätyökampanjansa, jotka tarjoavat tuhansille nuorille mahdollisuuden kokeilla siipiään työelämässä.

Esiintyjinä ja asiantuntijakommentaattoreina paikalla. mm:

  • Sirpa Välimaa, tekninen asiakaspalvelupäällikkö, Stora Enso
  • Markus Laitila, Vice President, Common Operations & Development, Valmet
  • Karita Kinnunen-Raudaskoski, perustajaosakas, tutkimusjohtaja, PAPTIC

Lisätietoa, ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt 26.1. mennessä:
Puunjalostusinsinöörit ry, viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Heiskanen, 040 672 6409, mia.heiskanen@puunjalostusinsinoorit.fi

 

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on 2600 biometsäteollisuuden ammattilaisen ja 41 yrityksen verkosto, jonka tarkoituksena on ammattilaisten osaamisen kehittäminen, biometsäteollisuuden uudistumisen tukeminen ja yhteisöllisyyden lujittaminen. www.puunjalostusinsinoorit.fi