FBI 2022- Looking for future products and competence

Valitettavasti tämän hetkisessä pandemiatilanteessa FBI-päivää ei voida järjestää fyysisenä tapahtumana tammikuun lopulla. FBI-päivä tullaan toteuttamaan etätapahtumana 31.1.2022.

FBI-päivä tulee taas tammikuussa

Suosittu FBI-päivä (Forest Based Industries) kokoaan jälleen metsäteollisuuden nykyiset sekä tulevaisuuden osaajat yhteen 31.1.2022. Tapahtuman järjestelyvastuu vaihtelee vuosittain ja tänä vuonna tapahtuman käytännön järjestäjänä toimii Aalto-yliopiston Puunjalostajakilta. opiskelijoille tapahtuma on erinomainen tilaisuus kuulla alan uusista tuulista ja verkostoitua ympäri suomen tulevien opiskelijakaverien kanssa, ja samalla yrityksille se on loistava tilaisuus kesätyövoiman rekrytointiin ja tulevaisuuden osaajiin tutustumiseen.

Harmiksemme meidän on täytynyt todeta, että nykyisessä pandemiatilanteessa FBI-päivää ei voida toteuttaa tammikuun lopussa fyysisenä tapahtumana. Kesätöiden haku säilyy kuitenkin ajankohtaisena, joten järjestämme tapahtuman virtuaalisena 31.1.2022.

Virtuaalisessa tapahtumassa pääset kiinnostavan webinaarin lisäksi kuulemaan myös kesätyömahdollisuuksista alan yrityksissä ja juttelemaan virtuaalisesti työnantajien kanssa.


FBI-päivän teemana on tulevaisuuden tuotteet ja osaaminen (Looking for future products and competence) ja pääpuhujana kuullaan VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasaraa. Ohjelmassa kuullaan myös ajankohtaisia yritysten puheenvuoroja sekä vinkkejä hyvinvointiin opiskelu- ja työelämässä.Tapahtuman juontajana toimii toimittaja Sean Ricks. Päivän päätteeksi nuoret pääsevät keskustelemaan virtuaalisesti yritystedustajien kanssa ajankohtaisista asioista ja kesätöistä.

Virtuaalinen toteutus mahdollistaa sen, että voimme ottaa lisää osallistujia tapahtumaan. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan olitpa opiskelija, yritysedustaja tai ylipäänsä PI:n jäsen ja tule viettämän tuottoisa ja verkostoitumisen täyteinen työelämäpäivä!

Tapahtuma on maksuton ja webinaariosuus järjestetään englanninkielisenä.

opiskelija ilmoittaudu tällä linkillä tapahtumaan

Yritysedustaja ja muut ammattilaiset ilmoittaudu tällä linkillä

 

Ajankohta

31.1.2022 14:00 – 31.1.2022 17:00

Paikka

Virtual event