Mentorointi

Mentorointi tarjoaa tilaisuuden ajatusten vaihtoon eri uravaiheessa olevien ammattilaisten kesken ja mentorille mahdollisuuden tutustua nykyisten alan opiskelijoiden maailmaan. Kyseessä onkin oppimisprosessi niin mentorin kuin opiskelijan eduksi.

Mentorointi on ohjausta ja tukea, jota osaava, alalla jo pidempään toiminut henkilö antaa kehittymishaluiselle nuorelle tämän opintojen loppuvaiheessa tai uran alkuvaiheessa. PI:ssä mentorointi nähdään hyvänä keinona edesauttaa nuorten insinöörien sitoutumista alalle sekä verkottautumista kokeneempien kollegoiden kanssa. 

Nuori saa   kokeneen henkilökohtaisen mentorin. Keskeistä projektissa on mentorin ja mentoroitavan avoin ja luottamuksellinen henkilösuhde. Mentorointiprojekti kestää syyskuusta huhtikuuhun.

 

Seuraava mentorointiprojekti käynnistyy syksyllä 2018 - hae mukaan kevään aikana.

Hanki mentoroinnista uutta virtaa urasuunnitelmiin ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla suoraan osoitteeseen susanna.lahdesmaki@puunjalostusinsinoorit.fi. Hakemuksessasi voit kertoa toiveistasi mentorin - ja koko mentoroinnin - suhteen. Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.6.2018!

 

Kokemuksia mentoroinnista:

"Oli hienoa jutella mentorin kanssa ja kuulla hänen mielipiteitänsä alasta, urasta sekä työn tekemisestä."

"Mentoroinnin myötä itsetuntemus kehittyi ja uskon, että sitä kautta sain työpaikan, joka todella sopii minulle tällä hetkellä."

"Mielenkiintoiset keskustelut ja kysymysten pohtiminen myös avasi edelleen omaan uraan liittyviä asioita uusilta puolilta."

 

Kysy lisää