Mentorointi

Mentorointi tarjoaa tilaisuuden ajatusten vaihtoon eri uravaiheessa olevien ammattilaisten kesken ja mentorille mahdollisuuden tutustua nykyisten alan opiskelijoiden maailmaan. Kyseessä onkin oppimisprosessi niin mentorin kuin opiskelijan eduksi.

Mentorointi on ohjausta ja tukea, jota osaava, alalla jo pidempään toiminut henkilö antaa kehittymishaluiselle nuorelle tämän opintojen loppuvaiheessa tai uran alkuvaiheessa. PI:ssä mentorointi nähdään hyvänä keinona edesauttaa nuorten insinöörien sitoutumista alalle sekä verkottautumista kokeneempien kollegoiden kanssa. 

Nuori saa kokeneen henkilökohtaisen mentorin. Keskeistä projektissa on mentorin ja mentoroitavan avoin ja luottamuksellinen henkilösuhde. Mentorointiprojekti kestää syyskuusta huhtikuuhun.

Seuraava mentorointiprojekti käynnistyy syksyllä 2023 - hae mukaan kevään aikana 

Hanki mentoroinnista uutta virtaa urasuunnitelmiin ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla suoraan osoitteeseen info@puunjalostusinsinoorit.fi. Hakemuksessasi voit kertoa toiveistasi mentorin, ja koko mentoroinnin, suhteen. Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.8.2022

Haluatko ryhtyä mentoriksi?

Mentoriksi voit ilmoittautua myös vapaamuotoisella viestillä, yllämainittuun osoitteeseen. Kerro viestissä lyhyesti urapolustasi ja nykyisestä työtehtävästäsitai liitä mukaan esimerkiksi linkki LinkedIn-profiiliisi. Ilmoittaudu mentoriksi 14.8.2022 mennessä.

Kokemuksia mentoroinnista

"Oli hienoa jutella mentorin kanssa ja kuulla hänen mielipiteitänsä alasta, urasta sekä työn tekemisestä."

"Mentoroinnin myötä itsetuntemus kehittyi ja uskon, että sitä kautta sain työpaikan, joka todella sopii minulle tällä hetkellä."

"Mielenkiintoiset keskustelut ja kysymysten pohtiminen myös avasi edelleen omaan uraan liittyviä asioita uusilta puolilta."

Kysy lisää