Kansainväliset harjoittelupaikat

Haluatko kansainvälistä työkokemusta ja uusia kokemuksia maailmalla? Tutustu PI:n harjoittelupaikkoihin Chilessä ja Brasiliassa sekä UPM Bioforce trainee ohjelman kesätyöpaikkohin.

Harjoitteluvaihto Brasiliassa

PI järjestää yhteistyössä Brasilialaisen sisaryhdistyksensä ABTCP:n kanssa harjoittelupaikkoja puunjalostusalan opiskelijoille Brasiliaan. Työtehtävät Brasiliassa ovat usein prosessiin ja paikallisiin menetelmiin tutustumista ja raportointia, mutta mahdollisesti myös tutkimus- ja kehitystehtäviä, riippuen tehtaan tarpeista ja opiskelijan taustasta. Harjoittelun kesto on 3 kuukautta ja kausi sijoittuu kesälle (touko-elokuu). PI tukee harjoitteluun lähtöä maksamalla edestakaiset lentomatkat, matkavakuutuksen sekä tarvittavat rokotukset. Edellytämme hakijoilta PI:n jäsenyyttä.

Lue lisää.

 

Harjoitteluvaihto Chilessä

PI järjestää yhteistyössä chileläisen metsäteollisuusyhtiö Araucon kanssa harjoittelupaikkoja PI:n opiskelijajäsenille. Harjoittelujakso (noin 3 kuukautta) sijoittuu talvikaudelle (alkaen tammi-maaliskuussa). PI tukee harjoitteluun lähtöä maksamalla edestakaiset lentomatkat, matkavakuutuksen sekä tarvittavat rokotukset. Edellytämme hakijoilta PI:n jäsenyyttä. Paikallinen työnantaja maksaa yleensä ainakin osan elinkustannuksista (asuminen, ruokailu, työmatkat). Harjoittelupalkka määräytyy paikallisen tason mukaan. Haku Chilen harjoittelupaikkaan aukeaa syksyllä.

Lue lisää.

 

UPM Bioforce Traineeship

UPM:n Bioforce-harjoitteluohjelma on tilaisuus kehittää omaa erityisosaamistaan sekä haastaa itsensä työskentelemällä osana kansainvälistä työyhteisöä ulkomailla. Harjoittelijana olet osa työyhteisöä paperi- ja sellutehtailla mm. Iso-Britanniassa, Saksassa tai Uruguayssa. Harjoittelu kestää 2 - 4 kuukautta ja sijoittuu kesäkaudelle. Harjoittelu on suunnattu opiskelijoille, joilla on jo useampi vuosi opintoja takanaan. Harjoitteluajalta maksetaan harjoittelupalkkaa. Lisäksi PI korvaa syntyneet matkakustannukset meno-paluulipuista, vakuutuksista sekä tarvittavista rokotuksista. Edellytämme ohjelmaan lähtijöiltä PI:n jäsenyyttä (hakemuksen tulee olla lähetettynä maalisuun loppuun mennessä).

 

Kysy lisää