Opiskelijoiden työelämätapahtuma, FBI-päivä

Opiskelijat ja yritysedustajat pääsevät verkostoitumaan ja vaihtamaan näkökulmia!

Opiskelijoiden suosikki, Forest Based Industries, FBI, -päivä, tulee jälleen!

Yli pari sataa biometsäteollisuuden opiskelijaa ja yritysedustajaa kokoontuu jo 19. peräkkäisenä vuonna huippusuosittuun Forest Based Industries, FBI-, päivään työelämää käsittelevän seminaarin, yritysnäyttelyn ja illanvieton pariin 30.1.2018 Ouluun. Käytännön järjestelyistä vastaavat Oulun Prosessikiltalaiset.

Päivän seminaarin teemana on projektit urana. Päivän aikana kuullaan ja keskustellaan projekteista kansainvälisestä, uusien liiketoimintojen ja tuoreen yrittäjän näkökulmasta. Erittäin oleellinen osa päivää on myös iltapäivän yritysnäyttely, jossa yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa ja sparrailemaan näkemyksiä tulevien nuorten ammattilaisten kanssa ja varmistamaan osaavan (kesä)työvoiman rekrytoimisen.

Päivän ohjelma

Muutama yritys mahtuu vielä mukaan näytteilleasettajaksi. Ständipaikkakyselyt Petri Lehtoselta: Petri.T.Lehtonen@student.oulu.fi

Opiskelijoiden ilmoittautuminen on auki 5.12.2017 klo 8:00 - 12.12. klo 23.59. Saat heti vahvistusviestin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Mikäli et sellaista saa, ota yhteyttä: info@puunjalostusinsinoorit.fi, kiitos! Huomioithan, että tapahtumaan lähdetään edeltävänä päivänä 29.1.2018 bussikyydeillä ja palataan pois 31.1.2018. Tarkemmista matkajärjestelyistä lisätietoa antaa vuoden vaihteessa koulunne yhteyshenkilö (killan/kerhon puheenjohtaja).

Tapahtuma on opiskelijoille ilmainen (sis. kyydit, yöpymiset ja tarjoilut), mutta edellyttää sitovaa ilmoittautumista. Sairastapauksesta tai forje majeure esteestä tulee ilmoittaa viipymättä os. info@puunjalostusinsinoorit.fi. Ilmoittamattomasta poisjäämisestä veloitetaan 30 e. Muistathan, että paikkoja on rajattu määrä eivätkä kaikki mahdu mukaan. Ilmoittautumispaikat täytetään nopeusjärjestyksessä oppilaitoskohtaiset kiintiöt huomioiden ja tarvittaessa 1-3 vuosikurssilaisia suosien. Saat joulukuun lopulla vielä vahvistusviestin mahdutko mukaan.

Paikalle ovat tervetulleita myös alan ammattilaiset! Ilmoittauduthan mukaan 9.1.2018. mennessä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajattu määrä. Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittamattomista peruutuksista veloitamme 30€. Ilmoita mahdollisesta peruutuksestasi 15.1.2018 mennessä os. info@puunjalostusinsinoorit.fi.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

30.1.2018 08:00 – 30.1.2018

Paikka

Oulun kaupunginteatteri, Oulu

Järjestäjä

Puunjalostusinsinöörit