PI Challenge Metsäpäivillä

Metsäbiotaloudesta kiinnostunut korkeakouluopiskelija, tämä tapahtuma on sinulle!

Olemme Puunjalostusinsinööreillä järjestämässä pitkän tauon jälkeen PI Challenge -tapahtumamme to 28.10.2021 Metsäpäivien yhteydessä Clarion Hotel Helsingissä. PI Challenge on alan opiskelijoille suunnattu Hackathon-tapahtuma, jossa metsäbiotaloudesta kiinnostuneet eri alojen opiskelijat työskentelevät ryhmissä kehittäen ratkaisuja ja vastauksia heille annettuihin tehtävänantoihin yritysedustaja tukenaan.

Tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisuus verkostoitua alan opiskelijoiden ja yritysedustajien kanssa sekä osallistua mielekkääseen ohjelmaan. Tapahtumassa mukana ovat Puunjalostusinsinöörien lisäksi seuraavat tahot: AFRY, Stora Enso, Luonnonvarakeskus (Luke), UPM, CH-Bioforce sekä Metsä.

Tapahtuma on opiskelijaosallistujille täysin ilmainen sisältäen päivän ruokailut ja ohjelman, jonka lisäksi pitkämatkalaisille kustannetaan matkustamisesta aiheutuneet kulut (pääsääntöisesti bussi/junaliput). Päivän ohjelma sisältää Hackathonin lisäksi Metsäpäivien puheenvuoroja, aktiviteetteja sekä iltaohjelman. Päivän aikataulu on listattu alla. Tapahtumaan osallistuaksesi sinun täytyy vain varata kalenteristasi tapahtumapäivältä vähintään klo 9-17:00 aikaväli. Tämän jälkeiseen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja luvassa on ainakin Metsäpäivien opiskelijamaailma sekä iltamat After Work -buffetilla, joka on merkitty päättyväksi klo 23.

09:00 Ilmoittautuminen (aamupala)
09:45 Metsäpäivien ohjelmaa, avajaiset ja paneelikeskustelu
11:00 Hackathon alkaa (lounas)
15:30 Hackathonin virallinen osuus päättyy (iltapäiväkahvit)
16:00 Metsäpäivien Keynote-puheenvuoro ja Hackathonin palkintojenjako
17:00 Mahdollisuus tutustua ja osallistua Metsäpäivien opiskelijamaailmaan
19:00 Metsäpäivien iltamat (After Work -buffet)

Ilmoittautuminen on auki ja tapahtuu tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 17.10. klo12:00. Mikäli tapahtuman ilmoittautuminen täyttyy ennen sen sulkeutumista, samaisesta linkistä pääsee myös ilmoittamaan itsensä varasijalle. Kyseisestä jonosta täytetään mahdolliset vapautuvat paikat ja niistä tiedotetaan pelkästään jonoon ilmoittautuneelle. Muistathan siis perua ilmoittautumisesi, mikäli et pysty ilmoittautumisesta huolimatta osallistumaan tapahtumaan.

MITÄ? PI Challenge, Hackathon-tapahtuma opiskelijoille Metsäpäivien yhteydessä
MISSÄ? Clarion Hotel Helsinki
MILLOIN? Torstaina 28.10.2021, klo 9:00-17:00(23:00)
HINTA? Ilmainen! Sisältää päivän ruokailut, ohjelman ja pitkämatkalaisille kustannetaan myös matkat.
ILMOITTAUTUMINEN? Tästä linkistä 4.10. klo 12:00 alkaen. Ilmoittautuminen sulkeutuu 17.10. klo 12:00 tai kunnes paikat ovat täynnä. HUOM! Paikkoja rajoitetusti.
MIKSI? Verkostoitumista alan opiskelijoiden ja yritysten kanssa, yhdessä tekemistä ja ennen kaikkea ihmisiä!

Mikäli kysyttävää ilmenee, voit olla meihin yhteydessä seuraavan osoitteen kautta (noora.salmela@puunjalostusinsinoorit.fi).

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

28.10.2021 09:00 – 28.10.2021 23:00

Paikka

Clarion Hotel Helsinki

Hinta

Opiskelijoille ilmainen! Sisältäen päivän ruokailut, ohjelman ja pitkämatkalaisille kustannetaan myös matkat.