PI:n Kevätseminaari 2023

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan PI:n kevätseminaariin ja iltagaalaan! Fyysiseen seminaariin mahtuu 200 ensimmäistä ilmoittautunutta, mutta tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä striimin välityksellä. Seminaariosuus on PI:n jäsenille jälleen maksuton.

PI:n kevätseminaari ja vuosikokous järjestetään torstaina 20.4. Kalastajatorpalla, Helsingissä.

Kevätseminaarissa käsitellään kuitupakkausten tulevaisuutta. Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja mm. ruokapakkaamisen tulevaisuudesta trendeistä, regulaation uhkista ja mahdollisuuksista sekä käytännön esimerkkejä kestävistä kuitupohjaisista pakkauksista ja investoinneista. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös korkeakouluopiskelijoiden Wood U Innovate -innovaatiokilpailun finaali sekä julkistetaan Uusi puu -kilpailun voittajat. Lounaspuhujana toimii Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

Kevätseminaarin moderaattorina toimii uutistoimittajana tunnettu Kirsi Alm-Siira ja päivän puhujinamme ovat mm.:

  • Ali Harlin, tutkimusprofessori, VTT
  • Juha Mäkimattila, tehtaanjohtaja, Stora Enso Oulun tehdas
  • Matti Rantanen, Director General, European Paper Packaging Alliance (EPPA)
  • Heidi Saxell, Chief Technology Officer, Paptic Oy
  • Antti Viljakainen, pääanalyytikko, INDERES

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen §7:n mukaiset asiat (mm. vuoden 2022 vuosikertomus ja tilinpäätös, henkilövalinnat ja jäsenasiat) sekä jaetaan stipendit. PI:n tilinpäätös on luettavissa jäsensivuilla 5.4.2023.

Päivän aikana seminaarin osallistujilla on mahdollisuus tutustua uusia puupohjaisia kuluttajaratkaisuja esittelevään Uusi puu -hankkeen näyttelyyn.

Lisäksi opiskelijoille ja vastavalmistuneille järjestetään ekskursio Valmetin pääkonttorille. Katso lisätietoja: PI:n kevätseminaarin erityisohjelma opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Kevätseminaarin jälkeen päivä huipentuu pitkään odotettuun iltagaalaan Kalastajatorpan Pyöreässä salissa. Luvassa on herkullista ruokaa, tunnustuspalkintojen jako, hyvää tanssimusiikkia ja hurmaavaa tunnelmaa! Gaalan juontaa maagisin ottein taikuri Johannes Malkamäki ja illallispuhujana toimii vuorineuvos Jorma Eloranta. Loppuillan menomusiikista vastaa Bilebändi Baloo

Ilmoittautuminen Gaalaan tapahtuu erillisellä lomakkeella tästä linkistä: PI Iltagaala 2023  


Katso tarkempi ohjelma Kevätseminaari 2023 ja ilmoittaudu 12.4. mennessä TÄSTÄ! 

 

Osallistuminen
Kevätseminaarin ja vuosikokouksen kaikkiin kohtiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistuttaessa voi esittää kysymyksiä tai kommentteja vain kirjallisesti viestiseinän kautta. Tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen viimeistään päivää ennen tilaisuutta.
 

Maksaminen
Tilaisuus on PI:n jäsenille, opiskelijoille ja vuosijäsenyyttä hakeville maksuton, muille osallistumismaksu on 200 euroa. Lasku voidaan toimittaa postitse, sähköpostitse tai yritykselle verkkolaskuna.

HUOM! Peruutuksista tulee ilmoittaa 5 päivää ennen seminaarin alkua, tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai fyysiseen tilaisuuteen saapumatta jättämisestä laskutetaan käsittelykuluina 20 euroa. Tilaisuuden osallistujamäärää voidaan rajata ja järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia viranomaismääräyksiä.


Lisätietoja: natalia.musina@puunjalostusinsinoorit.fi, puh. 040 132 6688.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

20.4.2023 09:00 – 20.4.2023 23:00

Paikka

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hinta

PI:n jäsenet / PI's members 0 €
Opiskelijat / Students 0 €
Vuosijäsenyyttä hakeva (kevät 2023) / Applicant for annual membership (Spring 2023) 0 €
Ei-jäsen / Non-member 200 €

Tapahtumaluokka

Seminaari