PI:n Seniorilounas 2022 - DL 12.5.

Tervetuloa näkemään vanhoja kollegoja ja tuttavia seniorilounaalle!

Seniorilounas järjestetään tiistaina 17.5.2022 klo 12 alkaen Ravintola Pörssissä, Helsingissä.

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa hyvän ruuan ja juoman äärellä. Lisäksi lounaspuhujana kuullaan UPM:n pitkäaikaista teknologiajohtajaa Jyrki Ovaskaa, joka valittiin myös vuoden 2021 teknologiajohtajaksi.

Ilmoittaudu mukaan 12.5. mennessä.
Osallistumismaksu sisältää alkumaljan, lounaan ja ruokajuomat.

Lisätietoja Natalia Musinalta, natalia.musina(a)puunjalostusinsinoorit.fi, 0405587905Maksaminen:
Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen järjestelmä ohjaa sinut maksutavan valinta -sivulle. Tapahtuman osallistumismaksun pääsee maksamaan suoraan verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla (Invoice). Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Payments Oy.

Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa etukäteen viimeistään to 12.5.2022. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista.
 

Turvallisuusohjeet:
Yleinen pandemiatilanne luo epävarmuutta kaikkiin tapahtumiin tällä hetkellä. Seuraamme huolella tilannetta ja voimassa olevia säädöksiä. Tapahtumassamme tulemme kiinnittämään tarkasti huomiota terveysturvallisuuteen. Pidämme huolta hygieniasta, paikalla on maskeja sekä käsidesiä. Luonnollisesti tapahtumaan saa osallistua vain täysin terveenä. ( Ravintola Pörssin turvallisuusohjeistus )

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

17.5.2022 12:00 – 17.5.2022 17:00

Paikka

Pörssitalo, Fabianinkatu 14, Helsinki

Hinta

Jäsen, eläkeläinen / Member, Retired 50 €
Ei-jäsen / Non-member 75 €

Järjestäjä

Puunjalostusinsinöörit ry