PI:n kevätseminaari 2022 - DL 20.4.

Tervetuloa PI:n vuosikokoukseen ja kevätseminaariin 26.4.2022 Pörssitaloon!

PI:n kevätseminaari ja vuosikokous järjestetään tiistaina 26.4. klo 9.30-14.00 Pörssitalolla, Helsingissä.

Kevätseminaarissa käsitellään kotimaisen metsäteollisuutemme kasvutuotteita ja kilpailukykyä. Suomen talouden kasvunäkymiä ja kilpailukyvyn tilaa koronan ja maailmanpolitiikan paineessa on valottamassa ekonomisti Juho Kostiainen Nordealta. Kiinnostavien kasvutuotteiden osalta kuulemme esitykset Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Niinikoskelta sekä Nordic Bioproducts Groupin toinen perustaja ja innovaatiojohtaja Olli Kähköseltä.

Pitkästä aikaa kevätseminaari päättyy juhlalliseen istuvaan lounaaseen, jonka lomassa lounaspuheen pitää Metsä Groupin pääjohtaja, vuorineuvos Ilkka Hämälä.

Vuosikokouksessa käsitellään katsaus yhdistyksen toimintaan, vuoden 2021 tilinpäätös, jäsenasiat sekä jaetaan stipendit ja tunnustuspalkinnot. Vuosikokouksen virallinen osuus myös striimataan suorana lähetyksenä ja siihen voi osallistua ilmaiseksi. Etäyhteydellä osallistuttaessa voi esittää kysymyksiä tai kommentteja vain kirjallisesti viestiseinän kautta. 

PI:n tilinpäätös on luettavissa 5.4. alkaen PI:n jäsensivuilla.
 

Katso kevätseminaarin ohjelma ja ilmoittaudu 20.4. mennessä sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Tarkemmat ohjeet osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Lisätietoja: natalia.musina(a)puunjalostusinsinoorit.fi, 040 132 6688.

Maksaminen:
Imoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen järjestelmä ohjaa sinut maksutavan valinta -sivulle. Tapahtuman osallistumismaksun pääsee maksamaan suoraan verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla (Invoice). Jos haluat laskun yrityksen verkkolaskutusosoitteeseen, otathan yhteyttä PI:n toimistoon.

Peruutuksista tulee ilmoittaa 5 päivää ennen seminaarin alkua. Sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutetaan 50 %. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko summa.


HUOM! 
Tilaisuuden osallistujamäärää voidaan rajata ja järjestelyissä noudatetaan voimassaolevia viranomaismääräyksiä. Tilaisuuden osallistujien tulee olla täysin oireettomia ja kaikilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä. Maskeja on myös saatavilla paikan päällä. Tarkempi ohjeistus annetaan ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

26.4.2022 09:30 – 26.4.2022 14:00

Paikka

Pörssitalo, Helsinki

Hinta

Jäsen / Member 75 €
Eläkeläinen, lomautettu, työtön, perhevapaalla / Retired, Unemployed, Parental leave 40 €
Päätoiminen jatko-opiskelija / Full-time Doctoral Student 0 €
Opiskelija / Student 0 €
Jäsen, vain virallinen osuus (klo 9.30-10.30) / Member, only official issues (at 9.30-10-30) 0 €
Vuosijäsenyyttä hakeva (kevät 2022) / Applicant for annual membership (Spring 2022) 0 €
Ei-jäsen / Non-member 100 €

Järjestäjä

Puunjalostusinsinöörit ry