Pitch Finland Bioeconomy

Biotalouden startup-tapahtuma Pitch Finland

PitchFinland on Pohjoismaiden johtava, säännöllisesti järjestettävä pitchaus-tapahtuma, johon valikoidaan mukaan alan potentiaalisimmat startupit esittelemään toimintaansa enkelisijoittajille ja löytämään heistä uusia rahoittajia. Yrityksen ilmoittautuvat mukaan FiBAN:in deal flow -prosessin kautta, jossa sijoittajista koottu raati seuloo pitchaamaan valittavat startupit. Tilaisuudessa 10 startup-yritystä esittelee liiketoimintaansa ja hakee rahoitusta toiminnalleen.

Biotalouden startupeille suunnattu Pitch Finland BioEconomy -tapahtuma järjestetään Tapahtumatalo Bankissa, Helsingissä tiistaina 7.11.2017. Finnish Business Angels Network FiBAN:in tapahtuma järjestetään yhteistyössä Puunjalostusinsinöörien (PI) ja Luonnonvarakeskuksen (Luke) kanssa.

Tilaisuus on tarkoitettu enkelisijoittamisesta kiinnostuneille ja startup-yrittäjille. PI:n kautta tilaisuuteen on tarjolla muutama paikka enkelisijoittajaksi aikoville tai siitä kiinnostuneille jäsenille. Ilmoittautumiset suoraan FiBAN:in tapahtumailmoittautumisen kautta lisätiedolla 'PI'.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

7.11.2017 14:00 – 7.11.2017 20:00

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, Helsinki