VERKKOSEMINAARI: Metsät ja metsäteollisuus koronapandemian keskellä

Mitkä ovat olleet koronapandemian vaikutukset eri paperi-, kartonki- ja selluteollisuuden tuotesegmenteissä ja ketkä ovat käynnissä olevan murroksen voittajia ja ketkä häviäjiä? Miten kuluttajien käyttäytyminen muuttuu ja mikä on uusi normaali? Miten korona on vaikuttanut pk-yrityksen arkeen ja miten liiketoimintaa voidaan kehittää pilvipohjaisilla uusilla palveluilla?

Osallistu verkkoseminaariin 16.6. klo 10 – 11.30, niin tiedät! Lisäksi kuulet myös eri medioissa näkyneestä Metsien Suomi -kampanjasta.

 

ALUSTAVA OHJELMA

9.45            LIVE-STRIIMAUSYHTEYS AUKI

10.00          Tilaisuuden avaus
                   Antti Lindqvist, toimitusjohtaja, Puunjalostusinsinöörit ry

                   Metsien Suomi – se on kaikessa mukana
                   Kirsi Joensuu, toiminnanjohtaja, Suomen Metsäyhdistys

                   Keynote: Koronapandemian vaikutukset sellu- ja paperiteollisuuteen
                   Saara Söderberg, VP & Head of Bioindustry Management Consulting, AFRY

                   Jätevedenkäsittelyn suorituskyvyn parantaminen pilvipohjaisilla palveluilla
                   Heikki Hannukainen, toimitusjohtaja, Toihan Oy

11.30           LIVE-STRIIMAUSYHTEYS PÄÄTTYY
 

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan 14.6. mennessä tästä
 

PUHUJAT ESITTELYSSÄ:

KIRSI JOENSUU 
Liikkuva metsänhoitaja, joka ennen Metsäyhdistystä tehnyt työtä eniten puurakentamisen, toiminnanohjauksen ja asuntomessujen parissa. Vapaa-ajallaan lenkkeilee, hiihtää ja metsästää - metsässä. Luottamustehtävät hiihtourheilun parissa vievät viikonloppuisin harjoittelu- ja kisamatkoille Suomeen ja ulkomaille, myös metsäisiin maisemiin.

 

 

SAARA SÖDERBERG
Saara is Vice President with AFRY Management Consulting leading its global Bioindustry consulting business. She holds an M.Sc. (Tech) from Helsinki University of Technology, Finland; majors: Paper technology, International marketing and business strategy as well as paper converting technology

In her consulting role, Saara has strong experience in leading development of business strategies with varying sectors, operations and competitive environments. She has also a solid track record in transaction support assignments, product management and marketing.

 

HEIKKI HANNUKAINEN
Heikki Hannukainen on erikoistunut metsäteollisuuden jätevesiin ja niiden käsittelyyn. Hän on Toihan Oy:n toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista. Viime vuosina Toihanin liiketoiminnan fokus on siirtynyt ongelmanratkaisusta paperi- ja sellutehtaiden jätevedenkäsittelyn prosessihäiriöiden ennalta ehkäisemiseen älykkäitä pilvipohjaisia ratkaisuja hyödyntäen.

 

 

 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin ja tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumiseksi lähempänä tilaisuutta. Jos et ole saanut sähköpostia, niin tarkistathan myös roskapostikansiosi. 

Verkkoseminaarin osallistumisohjeet

Lisätietoja Natalia Musinalta, natalia.musina(a)puunjalostusinsinoorit.fi, puh. 040 5587905.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

16.6.2020 10:00 – 16.6.2020 11:30

Paikka

Verkkoseminaari