Päivitä matrikkelitietosi

23.9.2019

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla? Päivitä tai vahvista tietosi 31.10. mennessä ja osallistu arvontaan.

Päivitä tietosi tai vahvista nykyisten tietojen voimassaolo 31.10.2019 mennessä. Kaikkien matrikkelitietonsa syys–lokakuun aikana tarkistaneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti.

Painettu matrikkeli 2020-2022 ilmestyy jälleen ensi keväänä. Matrikkelin avulla on helppo pitää yhteyttä vanhoihin opiskelukavereihin ja kollegoihin sekä etsiä yhteistyökumppaneiden yhteystietoja. Painetun matrikkelin lisäksi jäsentietosi näkyvät muille jäsenille myös sähköisessä matrikkelissa, jonne voit päivittää tietosi jatkuvasti. Haluathan, että tietosi ovat ajan tasalla? 

Pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietosi kätevästi jäsensivuilla omat tiedot -osiossa osoitteessa www.puunjalostusinsinoorit.fi/omattiedot. Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Mikäli olet unohtanut salasanasi, saat helposti tilattua uuden samassa osoitteessa.  

Vahvista tietosi rastimalla lomakkeen alareunasta ”Tietoni ovat ajan tasalla” ja muista painaa ”Tallenna muutokset >>”-painiketta.

Huom! Lähetämme tarvittaessa muistutuksia jäsentietojen päivittämisestä tekstiviestitse sekä postitse. 

Arvonta on suoritettu marraskuun alussa ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille jäsentietonsa päivittäneille!