Hae meille viestinnän harjoittelijaksi!

27.1.2020

Oletko reipas itsenäinen sisällöntuottaja, joka hanskaa verkko- ja sosiaalisen median? Tule toteuttamaan digitaalisen oppimisympäristön viestintää ja kehittämään yhdistyksen viestintää!

Pääasialliset työtehtävät ja vastuut:

• Yhdistyksen strategista sisällönsuunnittelua, sisällöntuotantoa verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
• Uuden digitaalisen oppimisympäristön, ForestBioFactsin, lanseeraukseen oleellisesti kuuluvat verkko-, some- ja mainossisällöt

Etsimme juuri sinua, jos:

• Osaat tekstien, kuvien ja pienten videoiden tuottamisen verkkosivuille ja someen suomeksi ja englanniksi (englannin perustaso ok)
• Sinua kiinnostaa perehtyä vastuulliseen metsäteollisuuteen; alan tuntemus ei ole välttämätön, jos olet valmis sukeltamaan puunjalostuksen mahdollisuuksiin ripeästi
• Et pelkää teknistä tekstiä
• Opiskelet viestintää tai markkinointia ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa

Työsuhde on määräaikainen 3-4 kk, riippuen teetkö työtä täysaikaisena vai osa-aikaisena, ja sijoittuu maalis-kesäkuulle 2020. Oppilaitoksen palkkatukea ei edellytetä. Toimistomme sijaitsee Espoossa, Otaniemen lähellä. Pienessä työyhteisössä pääset toteuttamaan ideasi ketterästi ja kehität osaamistasi rivakasti. Toimit tiiviisti viestintä- ja markkinointipäällikön kanssa kuitenkin itsenäisesti hommia tehden. Tervetuloa tekemään yhdessä puupohjaista tulevaisuutta!

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 9.2.2020 mennessä: katriina.valkeapaa@puunjalostusinsinoorit.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja muutama mahdollinen työnäytteesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Viestintä- ja markkinointipäällikkö Katriina Valkeapää: katriina.valkeapaa@puunjalostusinsinoorit.fi, puh. 040 5081404

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on 2600 biometsäteollisuuden ammattilaisen ja 50 yrityksen verkosto, jonka tarkoituksena on ammattilaisten osaamisen kehittäminen, biometsäteollisuuden uudistumisen tukeminen ja yhteisöllisyyden lujittaminen. Tuemme nuoria osaajia ja teemme töitä uusien opiskelijoiden innostamiseksi alalle.