Ilmoittaudu mukaan Mahdollisuuksien metsä -kampanjaan

5.10.2021

Ilmoittautuminen Mahdollisuuksien metsä -kampanjaan on käynnissä 15.11 asti

Mahdollisuuksien metsä - Suomen suurin työpaikka -kampanja järjestetään ensi keväänä yhdeksättä kertaa. Kampanjaan voivat ilmoittautua mukaan yläkoulut ja lukiot. Maaliskuussa 2022 järjestettävässä kampanjassa metsäalan mahdollisuuksia yläkoululaisille esittelevät alan ammattilaiset ja lukiolaisille biometsäteollisuuden korkeakouluopiskelijat.

Puunjalostusinsinöörit on jälleen mukana Metsäteollisuus ry:n ja Suomen Metsäyhdistyksen Mahdollisuuksien metsä kampanjassa. PI:n rooli kampanjassa on vastata lukiovierailuista, joissa verkostomme opiskelijajäsenet vierailevat oppilaitoksissa kertomassa kokemuksistaan alalla työskentelystä ja sen opiskelemisesta.

Koululähettiläät pitävät kouluilla yhden oppitunnin, jonka aikana nuoret saavat käsityksen siitä, millaista metsäteollisuus tänä päivänä on: minkälaisia monipuolisia opiskelu- ja työmahdollisuuksia se tarjoaa ja millaisia tuotteita alalla valmistetaan. Lähettiläät tuovat vierailuille mukanaan metsäalan tuotteita esittelevän salkun, joka jää kouluille opetuskäyttöön.

 

I‍lmoita oppilaitoksesi mukaan 15.11. mennessä:

>> Ilmoittautuminen lukioille 15.11. mennessä <<

>> Ilmoittautuminen yläkouluille 15.11. mennessä <<

 

O‍piskelija, oletko kiinnostunut ryhtymään koululähettilääksi ?
ota yhteyttä: jenni.sievanen@puunjalostusinsinoorit.fi