Kesäpäivä citykettujahdissa

11.6.2019

Välillä on työn lomassa hyvä rentoutua ja vahvistaa tiimihenkeä hieman erilaisten haasteiden parissa. PI:n tiimi jahtasi kesäpäivässään 12.6. kaupunkikettua pitkin Helsingin katuja ja kujia.

Rautatieaseman kivimiesten jalkojen juuresta alkoi kolmen tunnin tiivistunnelmainen rupeama, kun ketunhäntä vain vilahti näköpiirissä ja katosi kaukaisuuteen. Foxtrail-haasteessa tavoitteena oli erilaisia tehtäviä ratkaisemalla ja vihjeitä seuraamalla saada kettu kiinni. Monipolvinen reitti vei ydinkeskustan kuhinasta vehreään Kaisaniemeen ja lopulta Katajanokan vankilatunnelmiin. Eristyksissä käytiin ryhmäsellissäkin, mutta leipurin leipään piilottaman viilan avulla päästiin pinteestä ja lopulta kettu jäi haaviin Senaatintorin kulmilla. 

Reippaan, lähes polttavankuuman ulkoilun jälkeen tiimi istahti alas Tehtaankadun viileään varjoon nauttimaan ravintola Fabrikin herkullisista antimista. Yhteisen pöydän ääressä oli hyvä muistella kuluneen kevään saavutuksia. On se hienoa, kun saadaan tehdä töitä upealla tiimillä yhdessä viihtyen!