Kohti PulPaper-tapahtumaa - Business Forum 29.5.

14.3.2018

Kuljemme PI:ssä kevään mittaan yhä tiivistyvässä tahdissa kohti PulPaper 2018-tapahtumaa ja nostamme pitkin kevättä esiin tapahtuman parhaita paloja.

Business Forum – huipputason näkemyksiä alan muutoksiin ja muutoksen johtamiseen

Tapahtuman yhteydessä järjestettävät seminaarit tarjoavat vastauksia kysymyksiin mm. uusimman tutkimuksen ja yritysten case-esimerkkien avulla. PulPaper-tapahtuman avaa 29.5. uusi Business Forum, jonka sisältö keskittyy mm. alan muutoksiin, kuluttajatrendeihin, innovaatioihin ja muutoksen johtamiseen.

Tuotteen ekologisuudella on yhä suurempi merkitys kuluttajien ostopäätöksissä ja se vaikuttaa myös tuotekehitykseen. Business Forumissa pääset kuulemaan IKEAn pakkauskehitysjohtaja Alan Dicknerin puheenvuoron kautta, miten edullisista huonekaluista tunnettu yritysjätti on taklannut haasteen ja vastannut kuluttajien ympäristöystävällisten tuotteiden vaateeseen. Muita Business Forumin huippupuhujia ovat mm. UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen, Amcorin johtaja Nathalie Ahlström sekä diplomaatti ja liikemies Bruce Oreck. Muutoksen johtamiseen keskittyvässä huippupaneelissa näkemyksiään ovat avaamassa mm. hallitusammattilainen Jouko Karvinen sekä professori Anssi Vanjoki.

PulPaperissa tapahtuu:

  • 29.-31.5. Näyttely avoinna
  • 29.5. Business Forum ja 3D Printing of Biomaterials -seminaarit
  • 30.-31.5. PulPaper Conference
  • 30.5. PulPaper Party Vanhalla Ylioppilastalolla, tähtiesiintyjänä Club For Five
  • 31.5. – 1.6. ekskursiot Metsä Groupin Äänekosken ja Kotkamillsin tehtaille