Muutoksia PI:n tiimissä

14.1.2021

PI:n uuden strategian painotukset sekä monivuotisen ForestBioFacts-kehitysprojektin päättyminen tuovat muutoksia PI:n tiimiin uuden vuoden 2021 alkaessa.

PI:n uutena kehityspäällikkönä on aloittanut 4.1.2021 DI Heli Kankare. Helin työnkuvaan kuuluvat uuden digitaalisen oppimisympäristön ForestBioFactsin kehitys, ylläpito, myynti ja markkinointi sekä kokonaisvastuu PI:n markkinoinnista ja viestinnästä. Heli toimii PI:ssä myös toimitusjohtajan sijaisena.

ForestBioFactsin projektiorganisaatio päätti toimintansa vuoden lopussa. Suuret kiitokset kuuluvatkin Johanna Vainiomäelle, joka vastasi kahden vuoden ajan mm. oppimisympäristön sisällön kuratoinnista ja käyttäjätestauksesta, Samuli Koivulle, joka auttoi mm. sisällön kuvitus- ja videomateriaalin kanssa, sisällön kuratoinnissa avustaneelle Victoria Lindqvistille sekä Valtteri Soilammelle, joka auttoi viestinnässä ja markkinoinnissa. ForestBioFactsin viimeistelytyötä jatkaa kevään 2021 ajan PI:n tiimissä aiemmin mm. korkeakouluasioista vastannut projektipäällikkö Susanna Lähdesmäki.

Uuden strategiansa mukaisesti PI panostaa jatkossa entistäkin enemmän alamme vetovoimaviestintään ja nuorten palveluihin. ForestBioFactsin kehitysprojektin läpiviennistä menestyksekkäästi vastannut projektipäällikkö Jenni Sievänen-Rahijärvi siirtyy vastaamaan nuoriin liittyvistä palveluista ja vetovoimaviestinnän projekteista. Jenni jatkaa myös osin ForestBioFactsin tehtävien parissa.

PI:n ja ForestBioFactsin viestinnästä ja markkinoinnista ansiokkaasti vastannut viestintä- ja markkinointipäällikkö Katriina Valkeapää jää puolestaan perhevapaalle tammikuussa. PI:n jäsenpalveluiden ja tapahtumien vastuutehtävissä jatkaa edelleen projektipäällikkö Natalia Musina.