PI:n uudet korkeakoulukoordinaattorit vievät viestiä opiskelijoille

21.9.2023

PI:n uusi korkeakoulukoordinaattorien verkosto aloittaa toimintansa syksyllä. Verkoston tehtävänä on välittää opiskelijoille tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä tutustuttaa heitä metsäteollisuuteen.

Korkeakoulukoordinaattorit toimivat Åbo Akademissa, LUT-yliopistossa, Aalto-yliopistossa, Xamkissa Savonlinnassa, TAMKissa sekä Oulun ja Tampereen yliopistoissa.

”Korkeakoulukoordinaattorien verkosto päätettiin luoda, jotta opiskelijat saisivat ajankohtaista tietoa stipendihauista, järjestämistämme tapahtumista ja tilaisuuksista ja pääsisivät niiden kautta lähemmin tutustumaan metsäteollisuuteen”, kertoo Puunjalostusinsinöörit ry:n projektipäällikkö Donika Morina.

”Koimme myös tärkeäksi, että korkeakouluissa on henkilö, jonka opiskelijat voivat yhdistää Puunjalostusinsinöörit ry:hyn, ja jonka puoleen he voivat kääntyä kaikissa yhdistykseen liittyvissä asioissa”, Morina sanoo

Syksyllä Roadshow, keväällä Kick off

Näkyvästi koordinaattorit ovat mukana syksyllä käynnistyvässä ensimmäisessä Roadshow-tapahtumassa, joka kiertää eri korkeakouluissa ympäri Suomea sekä keväällä alkavissa mentorointiohjelmaan liittyvissä Kick off -tapahtumissa.

”Koordinaattorit ovat aktiivisesti suunnittelemassa ja järjestämässä kummankin tapahtuman ohjelmia, joissa opiskelijat pääsevät tutustumaan metsäteollisuuteen, alan yrityksiin ja kuulemaan alumnien urapoluista."

Korkeakoulukoordinaattorit ovat:

Aalto-yliopisto: Graham Featherstone
Åbo Akademi: Risto Ruohola
LUT-yliopisto: Eelis Zeiler
TAMK ja TUNI: Tuuli Rummukainen
Oulun yliopisto: Meri Pekki
XAMK: Oskari Laurila
 

Teksti: Minna Saano / Legendium