PI:n toimisto muuttaa uusiin tiloihin 1.10.2021!

17.9.2021

PI:n ja kustannusosakeyhtiö Paperi ja Puu Oy:n toimisto muuttaa uusiin tiloihin Otaniemen kampukselle 1.10.2021 alkaen. Kokonaan uudistetut, nykyaikaiset ja pinta-alaltaan noin kolmanneksen pienemmät toimitilat sijaitsevat Espoossa aivan Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulun naapurissa, Aallonharja -toimitilakiinteistössä osoitteessa Tekniikantie 4 C 502. Lisätietoja, kuvia ja ohjeita Aallonharjaan saapumisesta löytyy osoitteesta www.aallonharja.net.

Toimisto on kävelyetäisyydellä Otaniemen metroasemalta ja etenkin julkisilla liikennevälineillä erittäin hyvin saavutettavissa. Yhteiskunnan avautuessa ja fyysisten kohtaamisten pian jälleen ollessa mahdollisia, uusilla ja paremmin saavutettavilla toimitiloilla PI toivoo mahdollisimman monen jäsenen, kumppanin ja sidosryhmäkontaktin löytävän meidät aiempaa useammin. Otaniemen kampuksella toimii tänä päivänä alamme korkeakoulutuksen, tutkijoiden ja opiskelijoiden ohella laaja joukko PI:lle tärkeitä metsäbiotalouden sidosryhmiä, joiden suuntaan uusi sijaintimme toivottavasti lisää kanssakäymistä.

Toiveenamme on järjestää vielä loppuvuoden aikana tai ensi vuoden alussa avoimet ovet uusissa tiloissamme, mutta seuraamme viranomaismääräysten ja rajoitusten kehittymistä ja ilmoitamme tästä myöhemmin. Tervetuloa kylään!