Potkua tutkimukseen stipendillä!

14.9.2020

Teetkö tutkimusta tai oletko uusi biometsäteollisuuden yrittäjä? Tiedätkö hyvän mekaanista massanvalmistusta liippaavan opinnäytetyön? Hae PI:n stipendejä ja apurahoja 15.10. mennessä.

Haettavina nyt syksyllä ovat PI PostDoc -stipendi ja tutkimusapuraha.
Enimmillään 50 000 euron arvoinen PI PostDoc stipendi on tarkoitettu korkeatasoisen, osin kansainvälisen postdoc-tutkimuksen suorittamiseen ja sen tavoitteena on tuottaa uutta tietoa, kehitysideoita ja innovaatioita. Tutkimusapurahalla puolestaan tuetaan ja kannustetaan nuoria diplomi-insinöörejä biometsäteollisuuden alan tutkimustyössä ja jatko-opinnoissa. Apurahan suuruus on enimmillään 5 000 euroa.

Tutkijoiden lisäksi PI haluaa tukea myös uusia yrittäjiä. Aloittavan yrittäjän stipendi on tarkoitettu yritystoiminnan aloittaneelle yrittäjälle, jonka toimiala on metsäklusteria palvelevalta alueelta.

Haettavana on myös Valmet Mechanical Pulping -tunnustuspalkinto, joka myönnetään mekaaniseen massanvalmistukseen, kierrätyskuidun tai massankäsittelyn teknologiaan tai näiden käytännön sovelluksiin liittyvästä opinnäytteestä.

Lisätietoa löydät Stipendit -sivulta.