PulPaper siirtyy kesäkuuhun

13.1.2022

Messukeskuksessa järjestettävät kansainväliset ammattitapahtumat PulPaper 2022, ChemBio Finland 2022 ja Helsinki Chemicals Forum 2022 on päätetty siirtää maaliskuusta kesäkuuhun. Kolmipäiväinen PulPaper järjestetään 7.-9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtumakokonaisuus oli tarkoitus järjestää 29.-31.3.2022. Kansainvälisten ammattitapahtumien onnistuminen kyseisenä ajankohtana on haasteellinen nykyisten rajoitusten vuoksi. Monessa yrityksessä on voimassa vielä alkukeväästä matkustuskielto. Tämän vuoksi Messukeskus päätti yhdessä tapahtumien toimeksiantajien kanssa siirtää tapahtumakokonaisuuden kesäkuun alkuun.

Erittäin kansainväliset tapahtumat metsäteollisuuden PulPaper ja kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum on aikaisemminkin järjestetty kesäkuussa, joten uusi ajankohta on tapahtumille erinomainen”, kertoo tapahtumista vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Messukeskus teki siirtopäätöksen yhdessä ChemBio Finland -tapahtuman Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n, Helsinki Chemicals Forumin taustatoimijoiden sekä PulPaper-tapahtuman toimeksiantajan Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

Tapahtumat ovat erittäin tärkeitä alan ammattilaisille. Pitkän tauon jälkeen haluamme järjestää kohtaamispaikan, jossa voi tutustua alan kehitykseen, uusiin tuotteisiin ja tietoon. Uskomme, että kesäkuun alussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat”, toteaa Bergström.

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että messuille osallistuville yrityksille. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen. Uskomme, että siirto on oikea ratkaisu tässä tilanteessa.