Vastaa PI:n strategiakyselyyn!

16.12.2019

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on jälleen päivittämässä yhdistyksen vision, mission, arvot ja strategiset teemat tuleville vuosille. Olemme aloittaneet marraskuussa viiden kuukauden tutkimusmatkan, jossa haluamme kurkistaa kauas tulevaisuuteen vuoteen 2030, tunnistaa meihin pitkällä aikavälillä vaikuttavia keskeisiä muutosajureita ja arvioida, miten PI:n tulisi lähimmän viiden vuoden aikana kehittää omaa toimintaansa. Strategiaprosessi on tavoitteena saada valmiiksi huhtikuun mennessä ja esitellä tulokset PI:n vuosikokouksessa 23.4.2020.

Tärkeää strategian työstämisessä on myös kuulla PI:n jäsenistön, hallituksen, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden näkemyksiä ja hyödyntää sitä monipuolista osaamista, jota PI:n verkostosta löytyy.  Tarjoamme talven aikana kahteen otteeseen kaikille jäsenille mahdollisuuden kommentoida ja osallistua prosessiin. Nyt kyselyn aiheena ovat PI:n ja biometsäteollisuuden mahdolliset tulevaisuudenkuvat, ja niiden vaikutukset yhdistykseemme. Myöhemmin helmi-maaliskuussa kysymme uudelleen mielipidettä koskien PI:n suuntaa ja strategiatoimenpiteitä.

Toivottavasti kysely antaa uusia näkökulmia ja laittaa ajatukset liikkeelle! Kysely sisältää lähinnä avoimia kysymyksiä ja siihen vastaaminen kestää noin 10-20 minuuttia. Vastaukset voi antaa anonyymisti.

**Lomakkeen lopussa voi jättää yhteystietonsa arvontaan, jossa arvomme kaikkien strategiakyselyyn vastanneiden kesken ilmaisen osallistumisen PI:n kevätseminaariin 23.4.2020.**

Kyselyyn pääset tällä linkillä: Strategiakysely

Kysely on auki 13.1.2020 saakka. Kiitos ajastasi ja arvokkaista ajatuksistasi!