Yhdessä olemme enemmän!

8.3.2020

Houkuttele tutut jäseneksi niin sinutkin palkitaan!

Päivitetty 15.3.: Uudet jäsenet pääsevät peruuntuneen kevätseminaarin sijasta ilmaiseksi syysseminaariin, jossa myös suosittelijapalkinnot jaetaan.

Suosittele jäsenyyttä tuttavillesi ja saat kuohuvaa palkinnoksi

Nyt on hyvä hetki suositella jäsenyyttä tuttaville, sillä uudet jäsenet hyväksytään PI:n vuosikokouksessa huhtikuussa. Seuraavan kerran jäseniä hyväksytään vasta marraskuussa.

Mitä useammalle tuttavallesi suosittelet jäsenyyttä 31.3.2020 mennessä, sitä kuplivampi on palkintosi:

  • 6 uutta vuosijäsentä - 1,5 litraa Magnum samppanja
  • 4 uutta vuosijäsentä - 0,75 litraa samppanjaa
  • 2 uutta vuosijäsentä -  3 x Piccolo kuohuviiniä

Palkinnot jaetaan PI:n syysseminaarissa marraskuussa 2020.

PI:n jäsenenä hyötyy laajoista kontakteista ja verkostoista, pääsee kehittämään osaamistaan ja saa tukea uralle ja opiskeluihin. Tarjoamme 31.3.2020 mennessä hakemuksen jättäneille uusille vuosijäsenille ilmaisen osallistumisen syysseminaariin marraskuussa 2020. Uusille opiskelijajäsenille tarjoamme liittymislahjana lisäksi yhden vapaavalintaisen Papermaking Science and Technology -kirjan (arvo 75-125€).

Nyt todellakin kannattaa suositella tuttavia liittymään jäseneksi ja opastaa kirjoittamaan nimesi liittymislomakkeen suosittelijakohtaan: Liity jäseneksi

Yhdistykseen voivat liittyä vuosijäseniksi metsäteollisuudessa tai siihen läheisesti liittyvässä teollisuudessa toimivat ammattilaiset, joilla on korkeakoulu- tai yliopistotutkinto tai vastaavat tiedot. Opiskelijajäseneksi voi liittyä opiskeltuaan kaksi vuotta alan oppilaitoksessa (käytännössä 2. vuosikurssin keväästä lähtien).