PI:n Syysseminaari 2021, hybriditapahtuma

Tervetuloa PI:n syyskokoukseen ja -seminaariin Kansallismuseolle 16.11.2021! Seminaari järjestetään hybriditapahtumana, johon voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyksin.

Ohjelma
Seminaarin teemana on tällä kertaa Yrittäjyydellä uusia innovaatioita ja tilaisuudessa kuullaan mm. sijoittaja- ja start-up-yrittäjän näkökulmia innovaatioihin. Keynote-puhujana toimii johtamisen ja innovaatioiden professori Alf Rehn ja muita puhujia ovat mm. Voima Ventures – rahaston Partner Jussi Sainiemi, PRH:n tutkijainsinööri Anni Lähdetie sekä Innomost Oy:n toimitusjohtaja Sami Selkälä.

Syysseminaarin yhteydessä pidetään myös VTT:n, FinnCERES-ohjelman ja Kiuas-kiihdyttämön kanssa yhteistyössä järjestetyn ForestBioPitch -kilpailun finaali, jossa kuullaan 7 kilpailussa mukanaolevan parin pitch-esitykset. Finaalin fasilitaattorina toimii Magret Jokela Kiaus-kiihdyttämön Program and Operations -toiminnoista, ja esityksiä ovat kommentoimassa Metsä Springin tutkimusjohtaja Katariina Kemppainen, Stora Enson tutkimus- ja innovaatiojohtaja Mikael Hannus, CH-Bioforce Oy:n COO Mari Taipale sekä Co-creation Manager Alina Ruonala-Lindgren VTT:ltä.

PI:n syyskokouksessa käsitellään katsaus yhdistyksen toimintaan, jäsenasiat sekä jaetaan stipendit ja tunnustuspalkinnot.

Kokouksen päätteeksi julkaistaan myös ForestBioFacts -oppimisympäristön teema, Recycled Fibre, ja kuullaan päätoimittaja, professori Samuel Schabelin esitys. Lue lisää syysseminaarin puhujista.


Päivän päätteeksi on mahdollisuus verkostoitumiseen Kansallismuseolla kuohuvan ja buffet-tarjoilun merkeissä klo 16.30 alkaen.

Katso Syysseminaarin ohjelma tästä ja ilmoittaudu 10.11. mennessä sivun lopussa olevalla lomakkeella.
 

Osallistuminen
Syysseminaarin ja syyskokouksen kaikkiin kohtiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai virtuaalisesti etäyhteydellä. Myös osa esityksistä toteutetaan virtuaalisesti ja tilaisuus on sekä suomen- että englanninkielinen. Etäyhteydellä osallistuttaessa voi esittää kysymyksiä tai kommentteja vain kirjallisesti viestiseinän kautta. Seminaarin jälkeen on mahdollista vierailla ilmaiseksi Kansallismuseossa.

Tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen viimeistään päivää ennen tilaisuutta.
 

Maksaminen:
Imoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen järjestelmä ohjaa sinut maksutavan valinta -sivulle. Tapahtuman osallistumismaksun pääsee maksamaan suoraan verkkopankissa tai luottokortilla. Jos haluat paperilaskun tai laskun yrityksen verkkolaskutusosoitteeseen, otathan yhteyttä PI:n toimistoon.

Peruutuksista tulee ilmoittaa 5 päivää ennen seminaarin alkua. Sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutetaan 50 %. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko summa.


HUOM! 
Osallistumisesta paikan päällä lisätään 20 euron lisämaksu (ei koske opiskelijoita, jäsenyyttä hakevia eikä vain viralliseen osuuteen osallistuvia).

Voimassa olevien rajoitusten mukaisesti saatamme rajoittaa paikalle tulevien osallistujien määrää. Mikäli kansallinen rokotuspassi tulee käyttöön ennen 16.11., sitä voidaan käyttää tapahtumassa. Tilaisuuden osallistujien tulee olla täysin oireettomia ja kaikilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2 -maskien käyttöä. Maskeja on myös saatavilla paikan päällä. Tarkempi ohjeistus annetaan ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

16.11.2021 10:15 – 16.11.2021 18:00

Paikka

Kansallismuseo / Verkkoseminaari

Hinta

Jäsen / Member 50 €
Eläkeläinen, lomautettu, työtön, perhevapaalla / Retired, Unemployed, Parental leave 20 €
Päätoiminen jatko-opiskelija / Full-time Doctoral Student 0 €
Opiskelija / Student 0 €
Jäsen, vain virallinen osuus (klo 11-12) / Member, only official issues (at 11-12) 0 €
Vuosijäsenyyttä hakeva (syksy 2021) / Applicant for annual membership (Autumn 2021) 0 €
Ei-jäsen / Non-member 150 €

Huom. Lisämaksu osallistumisesta paikan päällä (ei koske opiskelijoita, jäsenyyttä hakevia eikä vain viralliseen osuuteen osallistuvia) / NB! Additional cost for attending on-site (does not apply to students, new membership applicants and only official issues attendees) 20 €

Järjestäjä

Puunjalostusinsinöörit ry