Virtual pre-PulPaper 2021 – Rakennetaan huomisen biotaloutta!

PulPaper-tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin kevääseen 2022. Tänä keväänä järjestetään uusi verkkotapahtuma Virtual pre-PulPaper.

PulPaper-tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin kevääseen 2022. Päätös johtuu pandemiatilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta ja matkustusrajoituksista. Jo tänä keväänä järjestetään uusi verkkotapahtuma Virtual pre-PulPaper, jonka ajankohta on torstai 29.4.2021.

Verkkotapahtuma mahdollistaa yrityksille tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden kanssa, ja kävijöillä on mahdollisuus seurata kiinnostavaa ohjelmaa. Se sisältää valikoituja makupaloja ensi vuoden tapahtumateemoista. Kävijät voivat rekisteröityä huhtikuun Virtual pre-PulPaper -tapahtumaan maksuttomasti 18.1. alkaen osoitteessa pulpaper.fi

PulPaper on metsäteollisuuden johtava, kansainvälinen tapahtuma, johon kuuluu näyttely, laadukas konferenssiohjelma, iltaohjelmaa sekä mahdollisuus osallistua vierailulle suomalaiselle tehtaalle. 

PulPaper muodostuu näyttelyalueesta ja ajankohtaisesta ja alan merkittävimpien toimijoiden kanssa toteutettavasta ohjelmasta. Alan ammattilaisille PulPaper on maksuton tapahtuma. Yrityksille PulPaper tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa päätöksentekijät ja ammattilaiset yhdellä kertaa yhden katon alla kolmen päivän aikana. Edellisessä tapahtumassa, vuonna 2018 tapahtumassa vieraili yhteensä 9000 kävijää.

PulPaper järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 29.-31.3.2022 samaan aikaan Pohjoismaiden johtava kemian ja bioalan tapahtuman ChemBio Finland  ja kemikaaliturvallisuuden kansainvälisen asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forumin kanssa. Samanaikaiset tapahtuman Messukeskuksessa tuovat synergiaa niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

Rekisteröidy luomalla käyttäjätunnus ja salasana pulpaper.fi - sivulla.
Lisätiedot ja tarkemmat ohjeet tulossa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

29.4.2021 08:00 – 29.4.2021 19:00

Paikka

Vitual / Messukeskus, Helsinki, Finland