PulPaper 2021 – Rakennetaan huomisen biotaloutta!

PulPaper on globaali kohtaamispaikka, jossa alan ammattilaiset ympäri maailman tutustuvat innovaatioihin, oppivat uutta ja verkostoituvat keskenään.

PulPaper on metsäteollisuuden johtava, kansainvälinen tapahtuma, johon kuuluu näyttely, laadukas konferenssiohjelma, iltaohjelmaa sekä mahdollisuus osallistua vierailulle suomalaiselle tehtaalle. 

PulPaper muodostuu näyttelyalueesta ja ajankohtaisesta ja alan merkittävimpien toimijoiden kanssa toteutettavasta ohjelmasta. Alan ammattilaisille PulPaper on maksuton tapahtuma. Yrityksille PulPaper tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa päätöksentekijät ja ammattilaiset yhdellä kertaa yhden katon alla kolmen päivän aikana. Edellisessä tapahtumassa, vuonna 2018 tapahtumassa vieraili yhteensä 9000 kävijää.

PulPaper järjestetään samaan aikaan Pohjoismaiden johtava kemian ja bioalan tapahtuman ChemBio Finland (27.–29.4.) ja kemikaaliturvallisuuden kansainvälisen asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forumin (27.–28.4.) kanssa. Samanaikaiset tapahtuman Messukeskuksessa tuovat synergiaa niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

pulpaper.fi

Ajankohta

27.4.2021 – 29.4.2021 19:00

Paikka

Messukeskus, Helsinki, Finland