PI:n syysseminaari 2023

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan PI:n syysseminaariin!
 


PI:n Syysseminaari - Monimuotoinen ja ilmastoviisas metsäteollisuus pidetään 16.11.2023 Dipolissa, Espoossa. Fyysiseen tilaisuuteen mahtuu 200 ensimmäistä ilmoittautunutta. Seminaaria on mahdollista seurata myös etänä striimin välityksellä. 

Seminaarissa käsiteltävät teemat ovat tänä päivänä globaalin metsäteollisuuden toimijoiden arkea ja elinehto. Tapahtumassa kuullaan kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja ja case-esimerkkejä monimuotoisuuden ja ilmastotoimien vaikutuksista mm. talouteen, metsäteollisuuden liiketoimintaan ja innovaatioihin sekä osaamistarpeisiin.

Esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Danske Bankin pääekonomisti Pasi Kuoppamäki, Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Paula Lehtomäki sekä VTT:n tutkimusprofessori Juha Lehtonen. Suomen hallituksen ilmastopolitiikasta ja metsäteollisuuden roolista puheenvuoron pitää ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen. Tilaisuuden juontaa toimittaja Jaakko Loikkanen. Katso kaikkien puhujien esittelyt.

Järjestämme jälleen myös opiskelijoille omaa erityisohjelmaa seminaarin yhteydessä - ekskursio VTT:n Bioruukkiin (ekskursion kiintiö täynnä).
 

Katso seminaarin tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu PI:n syysseminaariin viimeistään 8.11.2023:  TÄSTÄ   

Huom! Fyysinen tilaisuus Dipolissa on loppun varattu. Voit ilmoittautua striimiin tai varasijalle Dipoliin.

************************************************
Osallistuminen
Syysseminaarin ja syyskokouksen kaikkiin kohtiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistuttaessa voi esittää kysymyksiä tai kommentteja vain kirjallisesti viestiseinän kautta. Tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Maksaminen
Tilaisuus on PI:n jäsenille, opiskelijoille ja vuosijäsenyyttä hakeville maksuton, muille osallistumismaksu on 200 euroa. Lasku voidaan toimittaa postitse, sähköpostitse tai yritykselle verkkolaskuna.

HUOM! Peruutuksista tulee ilmoittaa 5 päivää ennen seminaarin alkua, tämän jälkeen fyysiseen tilaisuuteen tulleista peruutuksista tai saapumatta jättämisestä laskutetaan käsittelykuluina 20 euroa.

Lisätietoja: Natalia Musina, natalia.musina(a)puunjalostusinsinoorit.fi.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

16.11.2023 09:00 – 16.11.2023 18:00

Paikka

Dipoli, Espoo

Hinta

PI:n jäsenet / PI's members 0 €
Opiskelijat / Students 0 €
Vuosijäsenyyttä hakeva (syksy 2023) / Applicant for annual membership (Autumn 2023) 0 €
Ei-jäsen / Non-member 200 €