PI-Roadshow syksyllä 2024

20.5.2024

Mikä on PI-Roadshow?

PI-Roadshow on suunnattu korkeakouluopiskelijoille ja sen tarkoituksena on tuoda esille metsäteollisuuden monipuolisia mahdollisuuksia ja alalla toimivien yritysten toimintaa opiskelijapaikkakuntien läheisyydessä. Tapahtuma antaa yrityksille erinomaisen tilaisuuden rekrytoida ja vahvistaa yritysmielikuvaa. Syksyllä 2023 ensimmäisen kerran toteutettu PI-Roadshow tavoitti lähes 200 opiskelijaa valtakunnallisesti ja mukana oli parikymmentä eri jäsenyritystämme.

 

Ohjelmassa

Tapahtuma koostuu PI:n puheenvuoroista, lyhyistä yritysesityksistä (pitchaus) tai yritysmarkkinointivideoista ja noin tunnin näyttelyosuudesta. Paikkakuntakohtaisesti mukaan mahtuu noin 5–10 yritystä, joilla tulee olla toimintaa tapahtumapaikkakunnan lähistöllä. Jäsenyrityksillemme osallistuminen on maksutonta.

 

Yhteistyökorkeakoulut

Kiertue järjestetään loka-marraskuun aikana seuraavissa korkeakouluissa:

  • Åbo Akademi, Turku ti 22.10.
  • Oulun yliopisto, Oulu ti 29.10.
  • Tampereen ammattikorkeakoulu & Tampereen yliopisto, Tampere to 31.10. 
  • LUT-yliopisto, Lappeenranta ke 6.11.
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Savonlinna to 7.11.
  • Alto-yliopisto, Espoo to 14.11. 

 

Ilmoittautuminen

Jos olette kiinnostuneita osallistumaan PI-Roadshow-kiertueelle ja jakamaan yrityksenne tarinan, ilmoittautukaa viimeistään 12.8.2024 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen donika.morina@puunjalostusinsinoorit.fi tai info@puunjalostusinsinoorit.fi

 

 

Tervetuloa mukaan tekemään puupohjaista tulevaisuutta!