UPM tuotantolaitosten ja Sappi Europen kesätyöhaku on käynnissä

15.1.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

UPM etsii nyt kesätyöntekijöitä tuotantolaitoksen tehtäviin Pelloksen vaneritehtaalle Mikkeliin. Kesätyötehtävissä Pelloksen vaneritehtailla pääset oppimaan, miten puusta valmistetaan korkealaatuista vaneria. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee vanerinvalmistuksen eri prosessivaiheissa ja työ on pääsääntöisesti vuorotyötä. Klikkaa tästä UPM:n kesätyöpaikkoihin!

Sappi Europe haluaa vahvistaa ja vakiinnuttaa asemaamme yhtenä maailman johtavana päällystetyn hienopaperin valmistajana. Unelmiemme toteuttamiseen tarvitsemme joukkoomme henkilöitä, jotka jakavat tärkeimmät työtä koskevat arvomme. Ne ovat rehellisyys ja luottamus, vapaus ja vastuu, rohkeus tutkia ja kokeilla uutta sekä henkilökohtainen kehittyminen. Tulevana kesänä tarjolla on monipuolisia kesäduuneja yhtiön Kirkniemen tuotantolaitoksella. Etsi avoimet paikat hakusanalla kesätyö.