Hae PI:lle korkeakoulukoordinaattoriksi!

22.5.2023

Korkeakoulukoordinaattori, Puunjalostusinsinöörit ry

Etsimme energisiä ja aktiivisia korkeakoulukoordinaattoreita Puunjalostusinsinöörit ry:n (PI) tiimiin. Tässä roolissa edustat Puunjalostusinsinöörit ry:ta korkeakoulussasi. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan metsäteollisuuteen, mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä sekä loistavan mahdollisuuden tutustua alaamme, verkostoitua ja kehittyä. Pääasialliset työtehtävät ja vastuusi ovat:

 • PI:n edustaminen koulusi opiskelijatapahtumissa. Tapahtumat voivat olla korkeakoulusi, korkeakouluyhdistyksen tai esimerkiksi killan/kerhon järjestämiä.
 • Edustat ja autat tapahtumajärjestelyissä PI:n korkeakoulualueellasi järjestämissä tapahtumissa.
 • Viestinnän ja markkinoinnin tehtävät sisältäen mm. viestintä tapahtumiin liittyen ja sosiaalinen media.
 • Yhteyshenkilönä toimiminen PI:n ja koulunne opiskelijoiden välillä

 

Edellytämme

 • Meneillään olevia puunjalostusalan tai vastaavan esim. kemiantekniikan- tai prosessitekniikan korkeakouluopintoja jossain yhteystyökorkeakouluistamme*. Lisäksi sinun on oltava jonkun yhteistyöyhdistyksemme tai -killan jäsen.
 • Olet kiinnostunut metsäteollisuudesta ja haluat auttaa muitakin ymmärtämään kuinka siististä alasta on kyse.
 • Hyvää suomen ja/tai englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi (Åbo Akademissa vaatimuksena on myös hyvä ruotsin kielen taito)
 • Hyvät vuorovaikutustaidot ja
 • Pidät vaikuttamisesta ja esiintymisestä

*Yhteistyökorkeakoulumme ovat Aalto-yliopisto, Oulun yliopisto (OY), Åbo Akademi (ÅA), Tampereen yliopisto (TAU), Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK), LUT-yliopisto ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK).

Näistä korkeakouluista yhteistyöyhdistyksinä tai kiltoina toimii Prosessiteekkarit ry, Puunjalostajakilta ja Puumekanistikerho (Aalto), Oulun yliopiston prosessikilta ry (OY), Kemistklubben (ÅA), Materiaali-insinöörikilta ry (TAU), Paperikerho ry (TAMK), Kemiantekniikan kilta ry (LUT) ja Savonlinnan Insinööriopiskelijat SAIO ry (XAMK).

Korkeakoulukoordinaattoriverkosto on tarkoitus luoda kevään 2023 aikana ja perehdytyksen jälkeen varsinainen toiminta alkaa syyslukukauden alussa. 

 

Lisäksi toivomme

 • Hyviä IT-taitoja, ml. MS Office -ohjelmistojen sujuva hallinta
 • Viestintä- tai markkinointikokemusta esimerkiksi työkokemuksen myötä tai koulujen järjestötoiminnasta

 

Työsuhde on määräaikainen (1 tai 2 vuotta) ja osa-aikainen (noin 1 pv viikossa lukuun ottamatta touko-elokuuta). Työ ajoittuu kampuksilla kevätlukukaudella melko pitkälti helmi-maaliskuulle ja syyslukukaudella syys-lokakuulle. Lisäksi huhtikuussa ja marraskuussa toivomme koordinaattoreilta apua viestinnässä ja muissa tehtävissä PI:n tapahtumiin liittyen. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä, mutta koordinaattorit toimivat valtaosin paikallisesti omilla kampuksillaan. Työtehtävistä ja työajasta sovitaan joustavasti, ja ne voivat vaihdella hyvinkin paljon oman aktiivisuutesi perusteella. Korkeakoulukoordinaattoreille maksetaan rahallinen korvaus tehdyistä tunneista. 

 

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Puunjalostusinsinöörit ry:n Projektipäällikkö Donika Morina, 050 341 7508, donika.morina@puunjalostusinsinoorit.fi

Hae tehtävää lähettämällä CV ja hakemus pdf-muodossa osoitteeseen: donika.morina@puunjalostusinsinoorit.fi. Merkitse hakemusviestin otsikoksi ”PI:n korkeakoulukoordinaattorihaku”

 

Tehdään yhdessä puupohjainen tulevaisuus!