Metsä- ja kemianteollisuuden tapahtumissa verkostoiduttiin tehokkaasti

13.6.2022

Metsäteollisuuden kansainvälinen PulPaper 2022 ja kemian ja bioteollisuuden ChemBio Finland 2022 sekä kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum järjestettiin tällä viikolla Helsingin Messukeskuksessa samanaikaisesti. Tapahtumissa viihdyttiin ja verkostoitumistilaisuudet olivat suosittuja. PulPaper järjestettiin kolmipäiväisenä 7.–9.6.2022 ja muut tapahtumat kaksipäiväisinä 8.–9.6.2022.

Tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 6000 henkilöä ja osallistui yli 300 näytteilleasettajaa.

”Saamamme palautteen mukaan tapahtumissa on vieraillut oikeanlaisia kävijöitä. Vanhojen ja uusien asiakkaiden sekä kollegojen tapaaminen on ollut tärkeätä. Tapahtumien yhteydessä järjestettävät verkostoitumistilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja ja tapahtumissa on viihdytty pitkään. Tapahtumien ajankohta kesäkuussa vaikutti opiskelijoiden osallistumiseen tapahtumiin. Opiskelijat ovat jo kesätöissä ja eivät päässeet tapahtumiin samalla tavalla kuin aikaisemmin, kun  tapahtumat on järjestetty keväällä”, kertoo tapahtumakokonaisuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. ”PulPaper järjestettiin edellisen kerran ennen koronaa vuonna 2018 ja ChemBio Finland vuonna 2019. Pitkä tauko tapahtumien järjestämisen välillä sekä palautuminen poikkeusajasta ja etätyösuosituksista ovat vielä kesken. Uskon, että kahden vuoden jälkeen tilanne on palautunut.”

Runtech Systems osallistui PulPaper-tapahtumaan näyttävällä osastolla ja lanseerasi aktiivisen magneettilaakeroinnin. ”PulPaper-tapahtumassa luomme yritys- ja työnantajamielikuvaa. Pitkän tauon jälkeen on tärkeätä tavata asiakasyritysten henkilöitä, joista osa on vaihtunut vuosien kuluessa”, kertoo toimitusjohtaja Ville Mattsson. ”PulPaperissa kohtasimme useita tärkeitä kansainvälisiä asiakkaita, joiden kanssa olemme käyneet hyviä keskusteluja.”

Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestettiin 7. – 9.6. 2022. Messukeskus järjesti tapahtuman yhdessä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.