Tervetuloa Pulp & Beyond 2024 -tapahtumaan – PulPaperin uusi aikakausi on täällä

28.2.2024

Nähdään Helsingissä huhtikuussa 2024!

Metsäpohjaisen biotalouden johtava tapahtuma, Pulp & Beyond, tuo yhteen alan uusimmat innovaatiot, tuotteet, palvelut ja teknologiat sekä alan avainhenkilöt. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-12.4.2024.

Tapahtumapäivät ovat täynnä inspiroivia kohtaamisia, puheenvuoroja, verkostoitumista ja liiketoimintamahdollisuuksia. Tule ja hyödynnä tapahtuman tarjoamat mahdollisuudet! Alle olemme keränneet koosteen viikon ohjelmasta, tarkemmat tiedot ja rekisteröitymisohjeet löydät osoitteesta pulpandbeyond.com. Tarjolla on niin maksutonta kuin maksullistakin ohjelmaa mutta kaikki tapahtumaosiot vaativat ennakkorekisteröitymistä.

Oletko kiinnostunut opiskelijoille suunnatusta ohjelmasta? Lue lisää Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivästä ja siihen liittyvästä ohjelmasta.

Pulp & Beyond -konferenssi 9.4.2024 klo 8.45–17.00

Konferenssi tarjoaa näkemyksiä ja tietoa, jota et löydä muualta. Tule kuuntelemaan inspiroivia esityksiä ja keskustelemaan alan avainhenkilöiden kanssa. Konferenssi alkaa yhteisellä ohjelmalla ja jakaantuu sen jälkeen kolmeen eri teemaan: Innovative Wood-based Products, Carbon Zero Future Mills, and the International Control Systems Conference 2024. Rekisteröidy ja osta lippu osoitteessa pulpandbeyond.com

PI 110 vuotta cocktailtilaisuus 9.4.2024 klo 18.00–21.00

Puunjalostusinsinöörit ry:n 110-vuotista taivalta juhlitaan Pulp & Beyond -tapahtuman yhteydessä. Tule nostamaan malja 110-vuotiaalle PI:lle, nauttimaan hyvästä seurasta, kiinnostavista keskusteluista, herkullisista cocktailpaloista sekä tunnelmallisesta live-musiikista. Tilaisuus on tarkoitettu vain PI:n jäsenille ja kutsuvieraille. Ohjelma ja ilmoittautuminen.

Pulp & Beyond -näyttely 10.-11.4.2024 klo 9.00–16.00

Tänä vuonna Pulp & Beyond -näyttely on kansainvälisempi kuin koskaan, kun yli 160 alan johtavaa yritystä ja organisaatiota ympäri maailman saapuu esittelemään osaamistaan. Näyttelyalueen kahdella lavalla kuulet alan huippuammattilaisten kiinnostavia ja inspiroivia puheenvuoroja. Näyttely on kävijöille maksuton mutta vaatii ennakkorekisteröitymistä.

After Work 10.4.2024 klo 16.30-18.00

Ensimmäisen näyttelypäivän jälkeen on aika rentoutua ja näyttelyalue muuttuukin suureksi after work -tapahtumaksi. Jää nauttimaan rennosta ilmapiiristä, hyvistä keskusteluista sekä verkostoitumisesta vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. After Work sisältyy näyttelylippuun eikä vaadi erillistä rekisteröitymistä.

Beach Party 10.4.2024 klo 18.30-23.00

Ensimmäinen näyttelypäivä huipentuu biitsillä! Vaihda havaijipaita päälle ja kengät varvastossuihin ja anna ympärivuotisen kesän lämmön rentouttaa. DJ:n soittamaa musiikka, sauna, ruokaa, aitoja palmuja ja erinomainen biitsi takaavat onnistuneen illan. Rekisteröidy ja osta lippu osoitteessa pulpandbeyond.com

PI:n vuosikokous 11.4.2024 klo 8.30–9.45

PI:n vuosikokous järjestetään aamiaistilaisuutena Pulp & Beyond -tapahtuman yhteydessä. Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Tilaisuus on tarkoitettu vain PI:n jäsenille. Ohjelma ja ilmoittautuminen.

Ekskursio 11.-12.4.2024

Lähde matkalle Jyväskylään, jossa vieraillaan Metsä Groupin biotuotetehtaassa, Suzanon mfc-tehtaassa sekä VTT:llä. Lähtö ekskursiolle tapahtuu torstaina iltapäivällä ja paluu Helsinkiin on perjantai-iltana. Rekisteröidy ja osta lippu osoitteessa pulpandbeyond.com