Pulp & Beyond - Tulevaisuuden työnantaja teemapäivä sekä ekskursio Tukholmaan

4.3.2024

Pulp & Beyond -messujen opiskelijoille suunnattu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua ja oppia alan työmahdollisuuksista. Lisäksi opiskelijoille järjestetään eksklusiivinen risteily Tukholmaan, jonka yhteydessä vieraillaan AFRYn pääkonttorilla ja Stora Enson innovaatiokeskuksessa.

Pulp & Beyond -näyttely esittelee metsäpohjaisen biotalouden innovaatiot, tuotteet, palvelut ja teknologiat 10.–11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Pulp & Beyond on johtava kansainvälinen foorumi, joka jatkaa PulPaperin menestystarinaa.

Tapahtuman toisena päivänä torstaina 11.4. järjestetään opiskelijoille suunnattu Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän aikana opiskelijoilla on täydellinen tilaisuus tavata alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista ja harjoittelupaikoista. Lisäksi ohjelma-alueella on opiskelijoille suunnattua ohjelmaa, kuten käytännön vinkkejä uravalintaan.

Kuljetukset Helsingin Messukeskukseen eri paikkakunnilta

PI on tehnyt yhteistyötä eri korkeakoulujen kanssa ja järjestää yhteistyössä kuljetuksia Åbo Akademista, Tampereen ammattikorkeakoulusta, LUT-yliopistosta ja Savonlinnan kampukselta (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu). Kuljetukset on suunniteltu niin, että opiskelijat olisivat messuilla Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivän ajan eli 11.4. Myös paluumatkat samalle päivälle on järjestetty. Lisäksi rajatulle määrälle Oulun yliopiston opiskelijoita katetaan kulut yöjunamatkasta Helsinkiin ja takaisin samana päivänä (11.4.). 

Lisää tietoja kuljetuksista saatte koulunne henkilökunnalta:

  • Åbo Akademi: Mari Nurmi (mari.nurmi@abo.fi)
  • Tampereen ammattikorkeakoulu: Päivi Viitaharju (paivi.viitaharju@tuni.fi) ja Pirre Hyötynen (pirre.hyotynen@tuni.fi)
  • LUT-yliopisto (Lappeenranta): Katriina Mielonen (katriina.mielonen@lut.fi) ja Katja Kuparinen (katja.kuparinen@lut.fi) 
  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Savonlinna): Jarkko Männynsalo (jarkko.mannynsalo@xamk.fi) ja Petteri Paananen (petteri.paananen@xamk.fi)
  • Oulun yliopisto: Elisa Koivuranta (elisa.koivuranta@oulu.fi)

Ilmoittauduthan sekä kuljetuksiin henkilökunnan ohjeistusten mukaisesti ja messuille tämän linkin kautta 

Ekskursio Tukholmaan 11.-13.4.

Osana Pulp & Beyond tapahtumaa PI järjestää myös opiskelijoille ilmaisen risteilyn Tukholmaan 11.–13.4. Tukholmassa opiskelijat saavat ainutlaatuisen tilaisuuden vierailla AFRY:n pääkonttorilla sekä Stora Enson innovaatiokeskuksessa. Risteilylle osallistuminen edellyttää osallistumista Pulp & Beyond -messuille.

Risteilyyn voi ilmoittautua tapahtumasivujen kautta.