Vera Hallikainen PI:n kehityspäälliköksi

29.12.2023

Uutta osaamista PI:n tiimiin!

PI:n uutena kehityspäällikkönä on aloittanut 4.12.2023 Vera Hallikainen, BBA. Hänen työnkuvaansa kuuluvat digitaalisen oppimisympäristön ForestBioFactsin kehitys, ylläpito, myynti ja markkinointi sekä kokonaisvastuu PI:n markkinoinnista ja viestinnästä.

Veralla on aiempaa kokemusta ansioituneesta markkinointi- ja viestintätiimin vetämisestä sekä projektinjohdosta. Hän on aiemmin toiminut muun muassa CGI:llä ja Helsinki Business Hubissa (nyk. Helsinki Partners), joissa hän on vastannut muun muassa digitaalisten viestintäkanavien sekä asiakaspolkujen ja palvelutarjonnan kehittämisestä sekä isoista tapahtumatuotannoista ja monikanavaisista markkinointikampanjoista niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Kehityspäällikön tehtävän ohessa Vera viimeistelee tällä hetkellä metsätalousinsinöörin opintojaan Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulussa ja on iloinen päästessään kehittämään osaamistaan metsäteollisuuden saralla nyt PI:llä.

”Metsätoimialalla syntyy jatkuvasti mitä kiinnostavampia innovaatioita, jotka vievät meitä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Olen innoissani päästessäni edistämään tätä kehitystä yhdessä PI:n osaavan tiimin ja verkoston kanssa.”