Aamiaistilaisuus: Kuidusta kasvua ja omistaja-arvoa

Tervetuloa Deloitten ja Puunjalostusinsinöörien yhteistyössä järjestämään aamiaistilaisuuteen tiistaina 11.6.2019!

Tervetuloa Deloitten ja Puunjalostusinsinöörit ry:n yhteistyössä järjestämään aamiaistilaisuuteen kuuntelemaan ja keskustelemaan innovaatioista, liiketoiminnan kasvusta ja omistaja-arvosta yhdessä biometsäteollisuuden vaikuttajien kanssa. Uusiutuva biokuitu/massa, vahva osaamispohja sekä digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen tarjoavat loistavat lähtökohdat uusille innovatiivisille liiketoiminta- ja arvonluontimalleille.

Aiheeseen johdatellaan toimialan merkittävän toimijan Ahlstrom-Munksjön menestystarinan kautta, ja tuodaan laajempaa näkökulmaa aihepiiriin liittyvien Deloitten markkina-analyysien sekä asiakastoimeksiannoista saatujen kokemusten kautta.

Tilaisuus tarjoaa hyvän mahdollisuuden verkostoitua johtavien metsäteollisuusklusterin
toimijoiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Aamiaistialisuus pidetään Deloitten tiloissa osoitteessa Porkkalankatu 24, Helsinki. 

HUOM! Vielä muutama paikka vapaana

Ilmoittaudu tilaisuuteen 4.6.2019 mennessä tämän linkin kautta! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu myös aiheeseen liittyvään Essi Huttun ja Mikä Järvensivun (Deloitte Oy) blogikirjoitukseen: tästä


Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Kumpulainen, minna.kumpulainen(a)deloitte.fi
 

Agenda

08:00

Saapuminen ja aamiaistarjoilu

08:20

 

 


09.30

Tilaisuuden avaus
Mika Järvensivu, Partner, Deloitte
Antti Lindqvist, toimitusjohtaja, Puunjalostusinsinöörit

Ahlstrom-Munksjön kasvutarina
Hans Sohlström, toimitusjohtaja, Ahlstrom-Munksjö

View point on innovations, growth & value creation
Hans van Grieken, johtaja, EMEA Technology Research & Insights, Deloitte


Vapaata keskustelua ja aikaa verkostoitumiselle

10:00

Tilaisuus päättyy

Hans Sohlström on Ahlstrom-Munksjö Oyj:n toimitusjohtaja. Hänellä on kolmenkymmenen vuoden kokemus toimitusjohtajana Ahlström Capitalissa ja Rettig Groupissa sekä päällikkö- ja johtotehtävistä myynnissä, markkinoinnissa, tuotannossa ja liiketoiminnan kehityksessä UPM:ssä. Hans on diplomi-insinööri (Tuotantotalous, Aalto yliopisto) ja kauppatieteiden maisteri (Rahoitus, SHH Hanken).

 

 

Hans van Grieken is the EMEA Technology Research & Insights Leader within Deloitte’s global CIO programme. In this role he helps shape Deloitte’s global research agenda in addition to identifying & driving a small number of EMEA research initiatives. He also serves as a client-facing Technology Consulting Research and Insights keynote-speaker across EMEA, addressing conferences and corporate boardrooms on Digital DNA, Digital Transformation and Innovation. Hans is also a part-time Executive Lecturer at Nyenrode Business School on the topic of Digital Disruption and Innovation.
 

Mika Järvensivu toimii Deloittella valmistavan- ja prosessiteollisuuden toimialasta vastaavana partnerina. Lisäksi Mika toimii prosessiteollisuuden toimialavetäjänä Pohjoismaissa. Mikalla on yli kahdenkymmenenviiden vuoden vahva osaaminen teollisen liiketoiminnan alalta sekä näkemys tulevaisuuden liiketoiminnan trendeistä. Deloittella Mika keskittyy auttamaan teollisuusasiakkaita kehittämään kilpailukykyään ja vastaamaan digitalisaation aiheuttamaan murrokseen mm. tekoäly-, IIoT- ja automaatioratkaisuja hyödyntäen. Mika on myös väitellyt tohtoriksi keinoälyn hyödyntämisestä teollisuusprosessien optimoinnissa.


Antti Lindqvist
TkT, toimitusjohtaja, Puunjalostusinsinöörit ry

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

11.6.2019 08:00 – 11.6.2019 10:30

Paikka

Deloitte, Porkkalankatu 24, Helsinki