Hae meille projektikoordinaattoriksi!

3.6.2024

Etsimme joukkoomme projektikoordinaattoria liittymään osaksi ketterää ja asiantuntevaa tiimiä Espooseen. Tule kehittämään globaalia, lähes 50 organisaatiossa sekä neljässä maanosassa käytössä olevaa digitaalista oppimisympäristöä. Roolissa pääset tekemään yhteistyötä alan johtavien asiantuntijoiden, korkeakoulujen ja yritysten kanssa!

Tehtäväkenttäsi keskiössä on maailman laajimman metsäbiotalouteen keskittyvän digitaalisen oppimisympäristön ForestBioFactsin kehitys ja ylläpito. Olet avainhenkilö oppimisympäristön kehitys- ja päivitystyössä, jota teemme yhdessä alan huippuosaajien ja sidosryhmäverkoston kanssa. Kehitys menee harppauksin eteenpäin mm. generatiivisen AI:n johdosta ja pääset toimimaan eturintamassa digioppimisen uusimpien työkalujen hyödyntämisessä. Työssäsi mm. päivität alustaan asiantuntijoiden suunnittelemia teksti- ja kuvasisältöjä, kehität oppimisympäristön analytiikkaa ja pääset vaikuttamaan myös tuotteemme pedagogisen otteen kehittämiseen. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua myös tuotteen markkinointiin ja viestintään. Työskentelet tiiviisti oman tiimisi lisäksi esimerkiksi yhdistyksemme jäsenten, laajan yrityskumppaniverkostomme, metsäteollisuuden järjestöjen sekä alan oppilaitosten kanssa. Lue lisää tästä maailmanluokan oppimisympäristöstä osoitteessa www.forestbiofacts.com.

Saatat olla etsimämme tekijä, mikäli sinulta löytyy taustalta tekniikan alan opintoja ja kokemusta älykkäästä tietojenkäsittelystä. Eri tavoin osoitettu kokemus tai kiinnostus AI-osaamiseen, data-analytiikkaan tai palvelumuotoiluun on iso bonus, samoin kokemus metsäteollisuudesta joko alan opintojen tai työn kautta. Odotamme sinun tuntevan yleisimpiä tekstin- ja kuvankäsittelyohjelmia ja sisällönhallintajärjestelmiä, kokemus ja kiinnostus verkkoympäristöistä (erityisesti Wordpress) katsotaan eduksi. Toivomme sinulta joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta omalla vastuualueellasi sekä osallistumisessa tiimin arjen pyörittämiseen. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettua tiimipelaajaa, joka on motivoitunut oppimaan uutta.

Sinulta odotamme:

 • AMK (yo)- tai DI-tason tekniikan alan opintoja (esim. kemian-, puunjalostus- tai biotuotetekniikka, materiaalitekniikka, prosessi-, automaatio- tai konetekniikka, metsätiede tai -talous sekä tietojenkäsittelytiede)
 • Kokemusta tai kiinnostusta älykkääseen tietojenkäsittelyyn ja analytiikkaan
 • Metsäteollisuuden tuntemusta tai kiinnostusta alaa kohtaan
 • Soveltuvaa työ- tai harjoittelukokemusta esim. tuotanto-, tutkimus-, myynti-, opetus- tai kehitystehtävistä
 • Office-työkalujen perusosaamista
 • Kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja tehdä päätöksiä itsenäisesti
 • Huolellista työskentelyotetta ja halua oppia uutta
 • Sujuvaa englannin ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Wordpress-ympäristön tuntemus
 • Adobe-osaaminen
 • Palvelumuotoilu- ja projektinhallintakokemus
 • Kasvatustieteen opinnot tai pedagoginen kokemus

Tarjoamme sinulle:

 • Motivoivan ja monipuolisen tehtävän vakavaraisen työnantajan palveluksessa
 • Merkityksellisen tehtävän jatkuvasti kehittyvällä toimialalla
 • Paikan omistautuneessa tiimissä, joka on globaali toimija alallaan
 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät ja modernit työtilat hyvien verkostojen ja yhteyksien äärellä
 • Monipuoliset työsuhde-edut (mm. puhelin- lounas- ja virike-etu)
 • Laajat mahdollisuudet kehittyä ja verkostoitua metsäteollisuuden kasvavalla alalla

Käytännön asiat:

Tehtävä on vakituinen ja sopii hyvin opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle. Työtehtävä voi olla alkuun tai pidempiaikaisesti myös osa-aikainen. Sinua odottavat mahtavien kollegojen lisäksi täysin uudet ja viihtyisät työtilat Otaniemen yliopistokampuksella hyvien verkostojen ja yhteyksien äärellä. Hybridimallin mukaisesti voit myös työskennellä n. 3 päivää viikosta etänä.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 17.6.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395 ).

>> Hae tehtävää

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on noin 2600 metsäteollisuuden ammattilaisen ja lähes 50 yrityksen uudistumiskykyinen verkosto ja jäsentemme osaamisen moderni kehittäjä. Edistämme alan vetovoimaa ja olemme kotimaassa ja kansainvälisesti haluttu yhteistyökumppani. Tuemme nuoria osaajia ja teemme työtä uusien opiskelijoiden innostamiseksi alalle. Visiomme on, että teemme yhdessä puupohjaisen tulevaisuuden. Lue lisää: www.puunjalostusinsinoorit.fi