Pulp & Beyond 2024

Pulp & Beyond Helsingin Messukeskuksessa 9.-11.4.2024. 

Uusi ja inspiroiva tapahtuma jatkaa PulPaperin menestystarinaa kokoamalla yhteen metsäpohjaisen biotalouden innovaatiot, tuotteet, palvelut ja teknologiatNäyttelyosuus lyhenee kahteen päivään (10.–11.4), ja tieteellisille konferensseille on tapahtumassa kokonaan oma päivänsä (9.4.). Excursiopäivä on 12.4. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n (PI) kanssa.

Pulp & Beyond on vastuullisuusajattelun edelläkävijä 

Vastuullisuudella on keskeinen rooli uudessa tapahtumakonseptissa. Esimerkiksi osastojen rakenteet on valmistettu täysin kestävistä ja kierrätettävistä materiaaleista. Myös ruokailuun ja matkustamiseen on panostettu: osallistujilla on mahdollisuus korvata matkustamisen päästöt ja tapahtumassa on tarjolla vain vastuullisesti tuotettua ruokaa.  

Valmiit osastopaketit avaimet käteen -periaatteella

Tapahtuma tarjoaa yrityksille helpon ja vastuullisen tavan osallistua yhteen maailman johtavimmista metsäteollisuuden tapahtumista. Tämä on tilaisuutesi tavata alan ammattilaiset, verkostoitua ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia! 

Näytteilleasettajana voit valita neljästä erilaisesta avaimet käteen -osastopaketista yrityksellesi sopivimman. Osastopaketti sisältää kaiken osallistumiseen tarvittavan. Katso kaikki osastopaketit ja varaa omasi!

www.pulpandbeyond.com

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Date

9.4.2024 09:00 – 11.4.2024 18:00

Place

Messukeskus, Helsinki