TIEDOTE/KUTSU: Webinaari ja ForestBioFacts julkaisu

Ilmastonmuutos ja digitalisaatio metsäteollisuuden muutosajureina 2020-luvulla - webinaari ja ForestBioFacts digitaalisen oppimisympäristön julkaisu

TIEDOTE/KUTSU 11.11.2020

Miten metsäbiotalouden toimintaympäristö muuttuu? Mitä kuluttajat odottavat muovittomilta kuluttajapakkauksilta? Miten sellutehtaiden mäntyöljystä saadaan uusiutuvia polttoaineita ja muita biotuotteita? Miten digitalisaatio lisää tehtaiden tuottavuutta?

Tervetuloa Puunjalostusinsinöörien, PI:n, virtuaaliseen syysseminaariin 17.11! Webinaarissa julkaistaan myös uusi metsäbiotalouden digitaalinen oppimisympäristö, ForestBioFacts.

Puhujina:

  • Mikko Paloneva, Low Carbon Lead & Mika Järvensivu, Partner, Deloitte Oy
  • Saila Kettunen, Vice President, Sustainability & Communications, Kotkamills Oy
  • Jukka Ravaska, toimitusjohtaja, Fintoil Oy
  • Pirita Mikkanen, Vice President, Energy, Metsä Group

Key-noten pitää futuristi, keksijä ja säveltäjä Perttu Pölönen: Digitalisaatio, ilmastonmuutos, korona & mustat joutsenet… Mihin meidän pitää varautua ja millaista osaamista vaaditaan tulevaisuudessa?

Seminaarissa julkaistaan myös uusi metsäbiotalouden digitaalinen oppimisympäristö ForestBioFacts: Helppokäyttöinen 16-teemainen oppimisympäristö kattaa kaiken puupohjaisista tuotteista ja teknologioista kestävään metsänhoitoon. Myös biopohjaiset nanomateriaalit, puupohjaiset tekstiilit ympäristöjohtaminen ja investointisuunnittelu ovat esillä. ForestBioFacts sisältää myös kaikille avoimen johdantoteeman, joka antaa hyvän yleiskuvan metsäbiotalouden mahdollisuuksista ja merkityksestä globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Lisätietoja ForestBioFactsista löytyy liitteestä.

Seminaarin ohjelma

Ilmoittautumiset 16.11. mennessä: Viestintä- ja markkinointipäällikkö Katriina Valkeapää puh. 040 508 1404, katriina.valkeapaa@puunjalostusinsinoorit.fi

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Antti Lindqvist puh. 040 725 2543, antti.lindqvist@puunjalostusinsinoorit.fi

Puunjalostusinsinöörit ry (PI) on 2700 metsäteollisuuden ammattilaisen ja 50 yrityksen uudistumiskykyinen verkosto ja jäsentemme osaamisen moderni kehittäjä. Edistämme alan vetovoimaa ja olemme kotimaassa ja kansainvälisesti haluttu yhteistyökumppani. Visiomme on tehdä yhdessä puupohjainen tulevaisuus.