PI:n Syysseminaari 2022 - DL 8.11.

Pitkän korona-ajan jälkeen PI haluaa toivottaa jäsenensä tervetulleeksi verkostoitumaan kasvokkain - syysseminaari 2022 on tällä kertaa maksuton PI:n jäsenille!

PI:n syysseminaari - Energiamurros ja vihreä siirtymä pidetään 15.11.2022 Pikku-Finlandiassa, Helsingissä.

Pitkän korona-ajan jälkeen PI haluaa toivottaa jäsenensä tervetulleeksi verkostoitumaan kasvokkain ja syysseminaari 2022 on tällä kertaa maksuton PI:n jäsenille. Fyysiseen tilaisuuteen voidaan ottaa ensimmäiset 200 mukaan ilmoittautunutta. Tilaisuuteen voi osallistua myös live-striimin välityksellä.

Kutsumme tällä kertaa erityisen lämpimästi mukaan myös alamme opiskelijat ja vastavalmistuneet, joille järjestämme seminaarin yhteydessä erityisohjelmaa. Katso PI:n Syysseminaarin erityisohjelma opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Energiamurros koskettaa tällä hetkellä meitä jokaista ja teollisuuttamme. Mitkä ovat energian saatavuuden näkymät lyhyellä ja pidemmällä aikavälillä, miten geopolitiikka vaikuttaa energia- ja teollisuuspolitiikkaamme ja mitä millä vauhdilla meidän on realistista siirtyä pois fossiilisista energialähteistä? Millaisia vihreän siirtymän mahdollisuuksia ja case-esimerkkejä metsäteollisuudella on ja millaisia investointeja siirtymä alaltamme vaatii?

PI:n syysseminaari 15.11.2022 keskittyy muun muassa näihin ajankohtaisiin teemoihin. Teemoja ovat avaamassa monet eturivin asiantuntijat, mm. Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä, GTK:n professori Simon Michaux, AFRY:n energialiiketoiminnan johtaja Jenni Patronen sekä Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä. Seminaariosuuden moderaattorina toimii radiosta ja televisiosta tuttu Ida-Liina Huurtela.
 

Katso Syysseminaarin ohjelma ja  ilmoittaudu 8.11. mennessä TÄSTÄ!

Osallistuminen
Syysseminaarin ja syyskokouksen kaikkiin kohtiin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistuttaessa voi esittää kysymyksiä tai kommentteja vain kirjallisesti viestiseinän kautta. Tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen viimeistään päivää ennen tilaisuutta.
 

Maksaminen
Tilaisuus on PI:n jäsenille, opiskelijoille ja vuosijäsenyyttä hakeville maksuton, muille osallistumismaksu on 150 euroa. Lasku voidaan toimittaa postitse, sähköpostitse tai yritykselle verkkolaskuna.

HUOM! Peruutuksista tulee ilmoittaa 5 päivää ennen seminaarin alkua, tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai fyysiseen tilaisuuteen saapumatta jättämisestä laskutetaan käsittelykuluina 20 euroa.

 

Seminaarin paikkana on erityisen näyttävä, puurakentamisestaan ja -sisustamisestaan kuulu Pikku-Finlandia Töölönlahden rannalla.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ajankohta

15.11.2022 09:00 – 15.11.2022 18:00

Paikka

Pikku-Finlandia, Helsinki / hybriditapahtuma

Hinta

PI:n jäsenet / PI's members 0 €
Opiskelijat / Students 0 €
Vuosijäsenyyttä hakeva (syksy 2022) / Applicant for annual membership (Autumn 2022) 0 €
Ei-jäsen / Non-member 150 €