Kevät on täynnä aktiviteetteja opiskelijoille

2.2.2024

Kevät tuo mukanaan auringon ja valon lisäksi paljon tapahtumia ja aktiviteetteja opiskelijoille. Olemme koonneet tähän artikkeliin kevään tärkeimmät tapahtumat ja määräpäivät. Joten, laita päivämäärät ylös ja nähdään kevään tapahtumissa!

Liity jäseneksi ja nauti monista eduista

Jotta saisit täyden hyödyn PI:n palveluista ja tulevista aktiviteeteista, kannustamme sinua liittymään jäseneksi nyt, jos et vielä ole. PI:n jäsenyydestä on monenlaista hyötyä: pääset laajentamaan ammatillista verkostoasi, kehittämään taitojasi ja osaamistasi ja saat niin rahallista kuin henkistäkin tukea opintoihisi ja urallesi. Opiskelijajäseneksi voit liittyä, kun olet opiskellut kaksi vuotta alan oppilaitoksessa.

Liity jäseneksi.

 

Pulp & Beyond -tapahtuma – opiskelijapäivä 11.4.2024

Pulp & Beyond jatkaa PulPaperin kunnioitettavaa historiaa uudistuneella konseptilla. Tapahtuma tuo yhteen metsäalan tuoreet innovaatiot, tuotteet, palvelut, ja teknologiat, alan ammattilaisia unohtamatta.

Tapahtumapäivä sisältää laajan näyttelyn sekä inspiroivia puheenvuoroja Speakers Forumilla ja päälavalla.

Tämän lisäksi PI järjestää opiskelijoille ekskursion Tukholmaan, jossa vieraillaan Afryn ja Stora Enson toimistoilla. Risteily lähtee Helsingistä 11.4. ja palaa 13.4. aamulla. Ilmoittautuminen alkaa 2.2.2024.

Lue lisää excusta ja ilmoittaudu.

 

Uusi tapahtumasarja: Pulp & Breakfast – urabreku

Tukeaksemme opiskelijoita heidän uratavoitteissaan, järjestämme uuden Pulp & Breakfast – urabreku tapahtumasarjan kumppanikorkeakouluissamme ja -ammattikorkeakouluissa ympäri Suomen. Tule mukaan kuulemaan alumnien uratarinoita sekä alan yritysten esityksiä ja verkostoitumaan muiden opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Tulevat tapahtumat:

  • Oulu, Oulun yliopisto, 16.2.2024 (ilmoittaudu)
  • Tampere, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu, 23.2.2024 (ilmoittaudu)
  • Espoo, Aaltoyliopisto, 1.3.2024 (ilmoittaudu)
  • Lappeenranta, LUT-yliopisto, 6.3.2024 (ilmoittaudu)
  • Savonlinna, KaakkoisSuomen ammattikorkeakoulu, 7.3.2024 (ilmoittaudu)
  • Turku, Åbo Akademi, 21.3.2024

Ilmoittaudu yllä olevien linkkien kautta.

 

Hae stipendiä 15.3.2024 mennessä

PI myöntää opiskelijoille stipendejä opintojen ja kansainvälistymisen tukemiseksi. Stipendiin ovat oikeutettuja vain PI:n jäsenet.

Kevään stipendihaku on nyt auki ja keväällä myönnetään seuraavat stipendit:

Hae stipendiä nyt tai viimeistään 15.3.2024. Ilmoitamme stipendien saajille henkilökohtaisesti.

 

Seuraa PI:tä Instagramissa ja LinkedInissä ja pysy ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista ja uutisista. Lue lisää PI:n opiskelija- ja nuorisotoiminnasta.