Puupohjaisen tulevaisuuden tekijä

Puupohjaisen tulevaisuuden tekijä -stipendillä halutaan tukea aktiivisia tekijöitä, jotka sanoillaan ja teoillaan motivoivat ja innostavat opiskelu- ja työyhteisönsä kollegoja.

PI haluaa huomioida paremman puupohjaisen tulevaisuuden tekijöitä myöntämällä vuosittain 500 euron arvoisia stipendejä puunjalostusalan opiskelijoille ja vastavalmistuneille (max 5 vuotta valmistumisesta), jotka eri tavoin ovat tuoneet positiivista energiaa kollegojensa keskelle ja tukevat hedelmällistä yhteistyötä oman korkeakoulun ja työelämän välillä.

 

Stipendin myöntämisperusteita ovat:

  • Aktiivinen ja alan menestystä tukeva sisäinen ja ulkoinen viestintä, esim. innostavat blogikirjoitukset tai someviestintä ja -vaikuttaminen
  • Oman killan sisäinen opiskelijoiden motivointi ja uusien opiskelijoiden kannustus alan opintoihin, esim. aktiivinen lukiolähettilästoiminta
  • PI:n jäsenhankinnan ja alumnitoiminnan tukeminen
  • Positiivinen ja PI:n arvojen mukainen puunjalostaja-asenne

 

Stipendiä haetaan tällä lomakkeella kahdesti vuodessa: keväisin 15.3. mennessä ja syksyisin 15.10. mennessä. Stipendin esittäjinä on oltava vähintään 3 henkilöä, jotka voivat olla esitettävän kanssa samasta tai eri opiskelija- tai työyhteisöistä.

Vastaanottamalla stipendin sen saaja ja esittäjät hyväksyvät, että PI julkaisee viestinnässään stipendin saajan nimen, myöntämisperusteet ja esittäjät sekä pitää näitä tietoja sivuillaan.

 

PI:n stipendirekisteriseloste / PI's scholarships' register description and privacy policy 

Kysy lisää