Haemme Markkinointi- ja toimistokoordinaattoria PI:n toimistolle

3.1.2022

PI etsii joukkoonsa markkinointi- ja toimistokoordinaattoria liittymään osaksi pientä, mutta asiantuntevaa tiimiä Espooseen. Yhdessä PI:n tiimin kanssa pääset vastaamaan markkinoinnin strategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä PI:n muun käytännön arjen sujumisesta. Sinua odottavat mahtavien kollegojen lisäksi täysin uudet ja viihtyisät työtilat Otaniemen yliopistokampuksella hyvien verkostojen ja yhteyksien äärellä, joskin merkittävän osan työstäsi voit suorittaa myös etänä.

Markkinointi- ja toimistokoordinaattorin tehtäväkenttä pitää sisällään monipuolisia markkinointiin, viestintään ja toimistotyöhön liittyviä tehtäviä, kuten PI:n sosiaalisen median hallintaa, sisällöntuotantoa ja -ylläpitoa. Tämän lisäksi pääset osallistumaan niin digitaalisen kuin perinteisen viestinnän ja markkinoinnin käytännön toteutukseen sekä toimiston hallinnollisiin tehtäviin. Tässä roolissa tulet tekemään myös jäsen- ja nuorisoviestinnän kehittämistyötä, sekä osallistut aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin ja niiden järjestämiseen. Tehtävääsi kuuluu myös maailman laajimman metsäbiotalouteen keskittyvän digitaalisen oppimisympäristön ForestBioFactsin kehitys- ja markkinointityön tukeminen. Toivomme sinulta joustavuutta yhdistyksen hektisessä arjessa. Työskentelet tiiviisti oman tiimisi lisäksi eri sidosryhmien kanssa, joita ovat esimerkiksi yhdistyksemme jäsenet, laaja yrityskumppaniverkosto, metsäteollisuuden järjestöt sekä alan johtavat oppilaitokset.

Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta markkinointitehtävistä, joissa olet päässyt hyödyntämään digimarkkinointia ja some-alustoja. Olethan huolellinen, idearikas ja oma-aloitteinen tekijä, joka ei nosta käsiään pystyyn nopeastikaan muuttuvissa tilanteissa. Arvomme (yhteistyö, luotettavuus, uudistuminen) ovat osa myös sinun tapaasi toimia. Olet jo tuttu yleisimpien kuvankäsittelyohjelmien ja sisällönhallintajärjestelmien kanssa, jonka lisäksi tuotat sujuvaa kirjallista sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Ennen kaikkea haemme oikealla asenteella varustettua tiimipelaajaa, jolle vastuunkanto, verkostoituminen sekä jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta ovat luontainen osa persoonaa.

Lue lisää paikasta täältä ja hae 14.1.2022 mennessä.