Ilmoitus Syntymäpäiväuutisesta

Haluatko, että tietosi merkkipäivästä julkaistaan PI:n jäsensivuilla? Mikäli näin, pyydämme ystävällisesti vahvistamaan sekä toimittamaan kuvatekstin alla olevan lomakkeen kautta.

Paperi ja Puu -lehti uudistui numerosta 1/2023 alkaen ja tämän myötä myös syntymäpäiväuutiset siirtyivät verkkoon. Uudistuksen myötä pystymme tietoturvallisemmin ja monipuolisemmin onnittelemaan merkkipäiviä viettäviä jäseniämme. PI:n jäsensivuille kootut syntymäpäivätiedot tulevat syntymäpäiväluetteloon näkyviin jäsenmatrikkelista. Tiedot ovat vain sivuille kirjautuvien jäsenten saatavilla ja voimme tarvittaessa julkaista laajemman joukon onnitteluja.
 

ESIMERKKI JÄSENSIVUILLA NÄYTETTÄVISTÄ TIEDOISTA:
Oppiarvo, Titteli (jos on työelämässä), Etunimi Sukunimi, Paikkakunta, Ikä ja Syntymäpäivämäärä. – ”DI, johtaja Matti Meikäläinen, Helsinki, 60 vuotta 20. huhtikuuta.”
 

HUOM!
Mikäli annetut tiedot poikkeavat PI:n jäsenrekisterissä olevista, päivitämme ne rekisteriin.

Voit myös tarkistaa ja muokata jäsenmatrikkelissa näkyvät tietosi kirjautumalla jäsensivuille  https://oma.puunjalostusinsinoorit.fi 
Kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Mikäli olet unohtanut salasanasi, saat helposti tilattua uuden samassa osoitteessa. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä PI:n toimistoon info(a)puunjalostusinsinoorit.fi.