Jäsenyyden päättäminen

PI:n henkilöjäsenenä olet osa ainutlaatuista ja laajasti eri aloilla vaikuttavaa verkostoamme, saat tietoa ajankohtaisista asioista niin Paperi ja Puu -lehdestä kuin ilmaisissa webinaareissa ja aamiais- ja after work-tilaisuuksissa ja olet tervetullut jäsenhintaan myös muihin PI:n tapahtumiin ja palvelujen käyttäjäksi.

Jokainen jäsen on meille tärkeä ja toivommekin, että harkitset vielä kerran pysymistä Puunjalostusinsinöörit ry:n jäsenenä. Voit lukea lisää PI:n jäsenyyden tarjoamista monenlaisista eduista ja -palveluista Jäsenedut -sivuilta sekä opiskelijoille suunnatuilta Nuorten sivuilta
 

Tiesithän myös, että

  • Sinun ei tarvitse erota PI:stä, jos esimerkiksi jäät perhevapaalle, eläkkeelle tai saat Kelan sairaus- tai työttömyyspäivärahaa, vaan voimme myöntää vapautuksen jäsenmaksusta. Muistathan myös ilmoittaa, jos/kun palaat työelämään, jotta jäsenmaksutietoihisi ei jää puutteita.
     
  • Vastavalmistuneilla jäsenmaksu on 5 vuoden ajan alempi kuin normaali vuosijäsenen jäsenmaksu.
     
  • Eläkeläisjäsenillä on ainoastaan vapaaehtoinen jäsenmaksu, PI:n sääntöjen §6:n mukaisesti. Lue lisää vapaaehtoisesta kannatusjäsenmaksusta tästä. 

 

Henkilöjäsenen eroaminen yhdistyksestä

Jos olet päättänyt erota, niin alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa eroamisestasi yhdistyksestä. Muista, että olet myös aina tervetullut takaisin PI:n jäseneksi!

PI käsittelee eroilmoituksia kaksi kertaa vuodessa, vuosikokouksessa huhtikuussa tai syyskokouksessa marraskuussa.

Jäsenyyttä ei voi päättää takautuvasti. Sääntöjemme §5 mukaan eroava jäsen on velvollinen suorittamaan jäsenmaksunsa kuluvan jäsenmaksukauden loppuun asti. Yhdistyksen jäsenmaksukausi on 1.5.-30.4. Huolehdithan, että jäsenmaksusi on maksettu kuluvalta jäsenmaksukaudelta.