Ansiomerkit ja kunniajäsenyys

Yhdistyksen ansiomerkit ja kunniajäsenyys myönnetään toimialalla tai yhdistyksen eteen suoritetusta ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta työstä. Palkinnot myöntää yhdistyksen hallitus.

Kunniajäsenyys
Myönnetään vuosikokouksessa yhdistyksen toimialan hyväksi tehdystä erittäin arvokkaasta työstä.


Lampén-mitali
Vuonna 1967 perustettu Lampen-mitali on Puunjalostusinsinöörien palkintomitali, joka annetaan tunnustukseksi yhdistyksen toimialalla suoritetusta ansiokkaasta, laaja-alaisesta teknisestä ja tieteellisestä työstä. Mitali jaetaan säännönmukaisesti yhdistyksen vuosikokouksessa. 


Yhdistyksen ansioplaketti
Vuonna 1978 perustettu ansioplaketti on Puunjalostusinsinöörien ansiomerkki, joka annetaan tunnustukseksi yhdistyksen toimialalla suoritetusta ansiokkaasta työstä. Plaketin etupuolella on Puunjalostusinsinöörien tunnusmerkki sekä teksti "Pro bono labore". Ansioplaketti myönnetään syyskokouksessa tai vuosikokouksessa.


Stenbäck -plaketti
Vuonna 1967 perustettu Stenbäck-plaketti on Puunjalostusinsinöörien ansiomerkki, joka annetaan tunnustukseksi yhdistyksen hyväksi suoritetusta arvokkaasta työstä. Plaketin etupuolella on dipl.ins. Ilmari Stenbäckin kuva ja kääntöpuolella Puunjalostusinsinöörien tunnusmerkki sekä teksti "Pro bono labore". Plaketti voidaan antaa ainoastaan yhdistyksen jäsenelle ja se myönnetään syyskokokouksessa.